Δόμνα Μηχαηλίδου: Ποια είναι η όμορφη υφυπουργός Εργασίας της ΝΔ

Εθνικές Εκλογές
Δόμνα Μηχαηλίδου: Ποια είναι η όμορφη υφυπουργός Εργασίας της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι οικονομολόγος και αναλαμβάνει μία κρίσιμη θέση στο νέο υπουργικό σχήμα

Μία από τις πιο όμορφες παρουσίες είναι αυτή της Δόμνας Μηχαηλίδου η οποία την Τρίτη ορκίζεται μέλος της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ως υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τα κρίσιμα θέματα της Πρόνοιας και της Κοινωνικής Αλλεγγύης.

Η Δόμνα Μηχαηλίδου είναι οικονομολόγος και σπούδασε Οικονομικά στο University of York της Αγγλίας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου έλαβε μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές και Διδακτορικό στα Οικονομικά́ της Ανάπτυξης.

Να σημειωθεί ότι η νέα υφυπουργός της ΝΔ είναι επισκέπτρια Λέκτορας του Κέντρου Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχει διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Cambridge, καθώς και Οικονομική Πολιτική στο Government School του UCL.

Στα 26 της εντάχθηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, ως ειδική στον ανταγωνισμό.

Το 2016 ήταν η υπεύθυνη οικονομολόγος της ομάδας των κατασκευών για την Τρίτη Εργαλειοθήκη Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ.

Έχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της Κυβέρνησης του Ιράν, ειδική συνεργάτης της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα. Από το 2017 η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι Σύμβουλος Μεταρρυθμίσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News