Εθνικές εκλογές 2019: Η Ελένη Βατσινά για το εκλογικό αποτέλεσμα

Εθνικές Εκλογές
Εθνικές εκλογές 2019: Η Ελένη Βατσινά για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελένη Βατσινά ήταν υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής

Την ικανοποίησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε, σε δήλωσή της η Ελένη Βατσινά, απευθύνοντας ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους τους πολίτες που εισέπραξαν το μήνυμά της για ανανέωση και Αλλαγή και στήριξαν με την ψήφο τους το Κίνημα Αλλαγής και το πρόσωπό της.

Η δήλωση της Ελένης Βατσινά

«Το εκλογικό αποτέλεσμα μας βρίσκει ικανοποιημένους για το διψήφιο ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ηρακλείου, καθώς το ποσοστό αυτό καταδεικνύει τη διατήρηση των δημοκρατικών δυνάμεων σε επίπεδο νομού.

Το αποτέλεσμα της κάλπης όμως, αν και απολύτως σεβαστό από όλους, μας βρίσκει και προβληματισμένους για το στόχο του διψήφιου ποσοστού που δεν επιτεύχθηκε σε εθνικό επίπεδο. Η εξέλιξη αυτή συνιστά νέο γύρο αυτοκριτικής, ενόψει της νέας περιόδου που ξεκινάει για τη διακυβέρνηση της χώρας, με το "Κίνημα Αλλαγής" να δεσμεύεται πως, σε κάθε περίπτωση, θα αποτελέσει τη φωνή της Λογικής και θα αναλάβει το ρόλο της υπεύθυνσης Αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι με αφορά, η πορεία μου στην πρώτη μου προσπάθεια στη "μάχη" του σταυρού, με αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και απολύτως ικανοποιημένη. Τις τελευταίες εβδομάδες "όργωσα" το νομό Ηρακλείου, συνάντησα πλήθος ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και θέλησαν να εναποθέσουν πάνω μου τις ελπίδες τους, κι αυτό αποτελεί ένα εφόδιο βαρύνουσας σημασίας που θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία μου.

Εκ του αποτελέσματος συμπεραίνει κανείς πως το κάλεσμα για στήριξη σε νέους ανθρώπους που μπορούν να φέρουν "φρέσκες" ιδέες και ανανέωση, βρίσκει "ευήκωα ώτα", με την ελπίδα η ανάγκη αυτή να αναγνωρίζεται από ολοένα και περισσότερους.

Δεσμεύομαι να παραμείνω στο πλευρό κάθε πολίτη και να συνδράμω από την πλευρά μου, σε ό,τι δύναμαι, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και του επιπέδου ζωής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News