Εθνικές Εκλογές 2019

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: «Τίποτα δεν χάθηκε. Η επόμενη μέρα ήδη άρχισε»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν την παράταξη

«Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση με την ψήφο τους.» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για τα αποτελέσματα της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ευχαριστήρια δήλωση:

«Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα, να είμαστε παρόντες, δυνατοί για να δώσουμε τις πολιτικές μάχες για την προάσπιση της κοινωνίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων, όλων όσων με θυσίες του λαού μας κατακτήθηκαν, απέναντι σε όποιον τολμήσει να τα ακυρώσει, ανατρέψει να θέσει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και σε όλους τους φίλους, τους συντρόφους που εργάστηκαν για την εκλογική μάχη, δίνοντας με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τον αγώνα. Χωρίς τη συνδρομή, τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων, δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν ηττήθηκε στρατηγικά χθες, όπως κάποιοι ήθελαν και προσπάθησαν. Διατήρησε τις δυνάμεις του, ανέβασε σημαντικά τα ποσοστά του σε σχέση με τις ευρωεκλογές, παγίωσε τη θέση και το ρόλο του ως ο πυλώνας συσπείρωσης, αναφοράς και συστράτευσης όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων.  

Τίποτα δεν χάθηκε. Η επόμενη μέρα ήδη άρχισε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Όρθιος και ισχυρός.

Ψηλά το κεφάλι. Κοιτάμε μπροστά, σχεδιάζουμε το μέλλον.».

Σχόλια