Χάνει μια έδρα η ΝΔ στο Ηράκλειο - «πάει» στο Μέρα25

Εθνικές Εκλογές
Χάνει μια έδρα η ΝΔ στο Ηράκλειο - «πάει» στο Μέρα25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχασε» την 4η Έδρα της η ΝΔ στο Ηράκλειο

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο αριθμός των εδρών που θα εξασφαλίσει η ΝΔ στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, καθώς όπως φαίνεται , με ποσοστό ενσωμάτωσης των  σταυρών 41,30%, η Νέα Δημοκρατία  «χάνει» μια ακόμη έδρα την οποία λαμβάνει το Μέρα25.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 3 Έδρες, η Νέα Δημοκρατία, επίσης, 2 Έδρες, 1 Έδρα λαμβάνει το Κίνημα Αλλαγής , 1 το Μέρα25 και 1 το ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ποσόστωση, με το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι κκ. Μαμουλάκης Χάρης, Βαρδάκης Σωκράτης και Σπύρος Δανέλλης. Να σημειώσουμε εδώ οτι ο 4ος σε σειρά σταυρών είναι ο μέχρι πρότινος βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον 3ο σε σταυρούς, Σπύρο Δανέλλη.

Με τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται οι κκ. Αυγενάκης Λευτέρης και Σενετάκης Μάξιμος.

Με το Κίνημα Αλλαγής εκλέγεται η Πρόεδρος του κόμματος, κ. Φώφη Γεννηματά, η οποία και πρόκειται να δώσει την Έδρα της στον αμέσως επόμενο, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ενώ, με το Μέρα25 ο πρώτος σε σταυρούς Γιάνης Βαρουφάκης, σε περίπτωση που δεν λάβει την έδρα του, θα την παραχωρήσει στον αμέσως επόμενο, κ. Γεώργιο Λογιάδη.

Τα τελευταία δεδομένα της καταμέτρης των σταυρών, δίνουν έδρα και στο ΚΚΕ, την οποία παίρνει ο Μανόλης Συντυχάκης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News