Ομηρικός καυγάς Χατζηνικολάου - Κούγια στον «αέρα» του ANT1

Ελλάδα
Ομηρικός καυγάς Χατζηνικολάου - Κούγια στον «αέρα» του ANT1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια δήλωση του γνωστού ποινικολόγου πυροδότησε το κλίμα;

Άγριος καυγάς στο πλατό του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αλέξη Κούγια ο οποίος ήταν καλεσμένος με αφορμή τις εθνικές εκλογές 2019.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στο σημείο να σταματήσει στον αέρα το γνωστό ποινικολόγο εξαιτίας όσων ο τελευταίος έλεγε. Ο κ. Χατζηνικολάου έκανε λόγο για φασιστικές απόψεις δηλώνοντας πολλές φορές ότι δεν μπορεί να πιστέψει όσα έλεγε ο κ. Κούγιας.

«Θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για την σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή αν τελικά είναι οι Ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, αν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήρανε διαβατήρια», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας για τις εκλογές «παγώνοντας» το πάνελ.

«Κύριε Κούγια, αυτό δεν ακούγεται δημοκρατικό», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Αν η αισθητική της Αριστεράς είναι οι Ρομά, οι ιδιαιτερότητες, οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών… Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να έχεις σαν ψηφοφόρο σου τον ανεξάρτητο που δεν περιμένει το επίδομα. Εσείς θα χαιρόσασταν να σας ψηφίζουν αυτοί; Εγώ θα χαιρόμουν να με ψηφίζουν οι άλλοι», συνέχισε ο ποινικολόγος, απαντώντας πως στις «ιδιαιτερότητες» που ανέφερε συμπεριλαμβάνει και τους ομοφυλόφιλους.

«Εμένα η άποψή μου είναι ότι είναι σοκαριστική η άποψή σας», τόνισε στην συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ό, τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό! Ακούτε κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη».

«Ένας άνθρωπος σαν εσάς, καλλιεργημένος, κάνει μια τέτοια τοποθέτηση που ούτε Χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας δεν την κάνουν», συνέχισε ο παρουσιαστής έξαλλος!

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τον κατηγόρησε για υποκρισία, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει πως έχει μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους, με τον ποινικολόγο να του λέει «Πώς; Από ό, τι θυμάμαι γιος υπουργού είσαστε».

«Γιος υπουργού ο οποίος έγινε υπουργός όταν εγώ ήμουν 25 ετών! Καταλάβατε; Μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπήρχανε Ρομά και μουσουλμάνοι, μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ φτωχή γειτονιά και έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη σεξουαλική συμπεριφορά! Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε! Λυπάμαι πάρα πολύ», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου… κόβοντας την κουβέντα.

Δείτε το στιγμιότυπο του καυγά:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News