Νικολέτα Σφακιανάκη: «Σήμερα η χώρα μας αλλάζει σελίδα»

Εθνικές Εκλογές
Νικολέτα Σφακιανάκη: «Σήμερα η χώρα μας αλλάζει σελίδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τόπο που μεγάλωσε, τις Γούβες του Δήμου Χερσονήσου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη

Η υποψήφια Βουλευτής Νικολέτα Σφακιανάκη, ψήφισε στις 10 σήμερα το πρωί στο 523ο εκλογικό Τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Γουβών, στέλνοντας το μήνυμα ότι «Σήμερα η χώρα μας αλλάζει σελίδα». Παράλληλα, κάλεσε  όλους τους Έλληνες να προέλθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν και να αποφασίσουν συνειδητά, για το μέλλον της χώρας μας. 

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την χώρα μας. Είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και της ελευθερίας. Καλώ όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο. Για μια καλύτερη ζωή, για εμάς, για τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Για να έρθει στη χώρα η ανάπτυξη, η προοπτική και η δημιουργία. Με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, η Ελλάδα από αύριο αλλάζει σελίδα. Πάμε όλοι μπροστά ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι. Είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα νέο, δυνατό ξεκίνημα και θα εργαστούμε σκληρά για να πάει και πάλι η Κρήτη και η πατρίδα μας μπροστά», τόνισε η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της Ν.Δ., Νικολέτα Σφακιανάκη στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας, θέλησης και αποφασιστικότητας ενώ για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό της, στηρίζοντας κάθε βήμα και κάθε της προσπάθειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News