Ο Γιώργος Σταθάκης για τους δασικούς χάρτες & τη στήριξη της δημόσιας υγείας

Εθνικές Εκλογές
Ο Γιώργος Σταθάκης για τους δασικούς χάρτες & τη στήριξη της δημόσιας υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης επισκέφτηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και την Παρασκευή το Νοσοκομείο Χανίων

Συνομίλησε με τη διευθύντρια κ. Δοξάκη και τους εργαζόμενους κι ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα της Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταθάκης, με τους Βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη, επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Δασών Χανίων. Συζήτησαν με τη Διευθύντρια κ. Σκλαβάκη και τους εργαζόμενους κι ενημερώθηκαν για το έργο της Υπηρεσίας.

Ο υπουργός τόνισε τη σημασία της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών, της Κτηματογράφησης και της αναβάθμισης του ρόλου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Κρήτης για την πολύπλευρη ανάπτυξη του Νομού.

Τέλος, την Παρασκευή 5 Ιουλίου ο κ. Σταθάκης και η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Χανίων και συναντήθηκαν με τη Διοίκηση κι εκπροσώπους των εργαζόμενων.

Η στήριξη της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική επιλογή της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με επακόλουθο την ουσιαστική ενίσχυση και του Νοσοκομείου Χανίων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κι εξοπλισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News