Η Θεανώ Βρέντζου ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Εθνικές Εκλογές
Η Θεανώ Βρέντζου ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα επισκέφθηκε στο Αρκαλοχώρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη προς τιμήν της ονομαστικής του εορτής του και με αφορμή την Πανήγυρι του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου.

Η κα. Βρέντζου ευχήθηκε έτη πολλά από καρδιάς στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του αλλά και δύναμη για να υπηρετεί με τον ίδιο αποστολικό ζήλο και την ίδια αγάπη την Ιερά Μητρόπολή και την εκκλησία του Χριστού, προς όφελος όλων των πιστών.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην κα. Βρέντζου ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη στο έργο της και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Παράλληλα η κ. Βρέντζου, συναντήθηκε με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο, με τους οποίος αντάλλαξε ευχές και οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στις Βουλευτικές εκλογές. Η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την εκκλησία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News