Εθνικές Εκλογές 2019

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ΒΙΠΕ Ηρακλείου & ιδιωτικό τομέα

«Στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και δίνουμε κίνητρα για νέες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας»

«Αναγνωρίζουμε τη συμβολή των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων στην υγεία και τη διευκόλυνση των πολιτών», σημείωσε στο πλαίσιο επίσκεψής του σε πρότυπο διαγνωστικό κέντρο του Ηρακλείου, ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ενώ, για μία ακόμα φορά επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί, χωρίς προκαταλήψεις, την τολμηρή συνεργασία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον της υγείας ως δημόσιο αγαθό και των πολιτών.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ​

«Αναγνωρίζουμε τη συμβολή των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων στην υγεία και τη διευκόλυνση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμά μας υιοθετεί, χωρίς προκαταλήψεις, την τολμηρή συνεργασία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα το συμφέρον της υγείας ως δημόσιο αγαθό.

#Ενωμένοι_μπορούμε».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Επίσκεψη σε επιχείρηση κατεψυγμένων προϊόντων, στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Γραμματέας και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συνομίλησε με εργαζομένους του εργοστασίου κι εκπροσώπους της διοίκησης. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ΝΔ βάζει τέλος στην υπερφορολόγηση και καθιερώνει κίνητρα για νέες επενδύσεις, με στόχο τη δημιουργία 120.000 νέων καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη: 

«Στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Βάζουμε τέλος στην υπερφορολόγηση και καθιερώνουμε κίνητρα για νέες επενδύσεις, με στόχο να δημιουργούμε κάθε χρόνο, στον ιδιωτικό τομέα, τουλάχιστον 120.000 νέες και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας, για κάθε εργαζόμενο που αναζητά μια καλύτερη δουλειά.

#Ηράκλειο_έχεις_δύναμη».

Σχόλια