Συνάντηση Αποστόλη Λουλουδάκη με τον Δήμαρχο Φαιστού

Εθνικές Εκλογές
Συνάντηση Αποστόλη Λουλουδάκη με τον Δήμαρχο Φαιστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησαν για έργα και υποδομές

Παραγωγική ήταν η συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25 Αποστόλη Λουλουδάκη, με τον φίλο του και δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επικεντρώθηκε περισσότερο στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάμπος της Μεσσαράς και ο αγροτικός κόσμος όπως είναι το έλλειμμα σε υποδομές.

Η ολοκλήρωση του δρόμου σύνδεσης με το Ηράκλειο είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που, έστω και καθυστερημένα, δημιουργεί νέα δεδομένα. Η παραχώρηση στον δήμο του ορφανού λιμανιού του Κόκκινου Πύργου αναπτερώνει τις ελπίδες της αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου και αναδεικνύει τις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές του.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη εκπόνησης ενός σχεδιασμού πολιτικής προστασίας που θα βοηθήσει στη διαχείρηση των απειλών που θα προκαλέσει η κλιματική αλλαγή μια που η περιοχή θα αντιμετωπίσει στο μέλλον μεγάλα προβλήματα. Επίσης, υπογραμμίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν συνθέσεις και συνεργασίες στη νέα Δημοτική περίοδο που θα συμβάλλουν θετικά στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί στον σημαντικότερο αγροτικό πνεύμονα της Κρήτης.

Θεωρείται δεδομένη από την πλευρά μου η αμέριστη υποστήριξη στον αγροτικό κόσμο της περιοχής και η συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς και την κοινωνία των πολιτών για την κοινή προσπάθεια διεκδίκησης των υποδομών που θα συμβάλλουν στην ευημερία και την πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News