Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ελένης Βατσινά

Εθνικές Εκλογές
Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ελένης Βατσινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κ.Βατσινά έκανε εκτενή αναφορά στην ανάγκη για Αλλαγή

Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ελένη Βατσινά.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Με συχνές αναφορές στο πλαίσιο αρχών και αξιών που ο Ανδρέας Παπανδρέου εγκαθίδρυσε, η Ελένη Βατσινά έδειξε στην πράξη, το βράδυ της Πέμπτης, πώς το νέο "παντρεύεται" με το διαχρονικό και αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για την Αλλαγή.Προλογίζοντάς την, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, αναφέρθηκε στα νέα, ικανά πρόσωπα στα οποία πρέπει να δίνεται χώρος στα Κοινά για να δράσουν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

«Ο αγώνας της Ελένης είναι αληθινός και ουσιαστικός και θα δικαιωθεί σίγουρα. Τα πολιτικά πράγματα επιτάσσουν να πάρουν τα ηνία της χώρας νέοι άνθρωποι. Η Ελένη Βατσινά είναι δικός μας άνθρωπος, άνθρωπος που γνωρίζει τα θέματα της οικονομίας μέσα από την τοπική επιχειρηματικότητα που υπηρετεί και αξίζει μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» - σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η υποψήφια βουλευτής νομού Ηρακλείου με το "Κίνημα Αλλαγής", Ελένη Βατσινά, μιλώντας σε ένα θερμό και πολυπληθές κοινό, στην αίθουσα "Φουγάρο" του κτιριακού συγκροτήματος "Αθηνά" "στάθηκε" στο αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακατέχει καθένα μας και κόντρα στην "απολιτίκ" στάση πολλών νέων, ξεκαθάρισε πως κατέρχεται στον "στίβο" της πολιτικής, διεκδικώντας τη δυνατότητα να συμμετάσχει στη διαμόρφωση των πολιτικών και στη λήψη των αποφάσεων.

Η κ.Βατσινά έκανε εκτενή αναφορά στην ανάγκη για Αλλαγή, ανατρέχοντας μάλιστα στη δεκαετία του '80, χαρακτηρίζοντάς την ως "την πιο φωτεινή περίοδο της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας".

Αναφέρθηκε όμως και στο ρόλο του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι αποτελεί τη φωνή της Λογικής που, εφόσον στηριχθεί στην κάλπη, θα αποτελέσει "φρουρό" των κοινωνικών δικαιωμάτων, φορέα ιδεών και προτάσεων για την αναστήλωση του κράτους δικαίου.

Μιλώντας στην ψυχή κάθε μέλους του ακροατηρίου, η υποψήφια βουλευτής Ελένη Βατσινά έκανε ειδική μνεία στην Αξιοπρέπεια, που ο Έλληνας πολίτης διεκδικεί να ανακτήσει, μια και αποτελεί ... μέρος του DNA του. Η 30χρονη επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο χαμόγελο, τη χαρά, που κατά τα μνημονιακά χρόνια, ο Έλληνας και ο Κρητικός έχουν στερηθεί. Τόνισε πως αυτό το χαμόγελο, η διάθεση για αγώνα και δημιουργία, πρέπει να επιστρέψουν, για να καταφέρει καθένας από την πλευρά του να βάλει ένα λιθαράκι στην αλλαγή σελίδας για τη χώρα.

Περιγράφοντας τις προτάσεις της για την επόμενη ημέρα, η Ελένη Βατσινά στάθηκε στην επιχειρηματικότητα - υφιστάμενη, νεοφυή και νεανική - μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου για ουσιαστική στήριξη, μέσω της μείωσης της φορολογίας, της ενίσχυσης της απασχόλησης, της παροχής κινήτρων. «Ο ένας κρίκος της αλυσίδας κρατάει τον επόμενο. Μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης θα μπορέσουν οι νέοι μας να βρουν κίνητρο για να παραμείνουν στη χώρα μας και να σταδιοδρομήσουν» - τόνισε η ίδια.

Στάθηκε όμως και στη Δημόσια Υγεία και το Κοινωνικό Κράτος, που αποτέλεσαν άλλωστε πυρήνα της πολιτικής και επίτευγμα του Ανδρέα Παπανδρέου. "Το Κοινωνικό Κράτος αποτελεί για μας προτεραιότητα, βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Είναι πυλώνας ανάπτυξης, κι όχι πεδίο για λαϊκισμό" - τόνισε η κ.Βατσινά, προσθέτοντας πως το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει να επαναλάβει το "ραντεβού με την Ιστορία" του Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, προχωρώντας σε ουσιώδεις τομές, που θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή κάθε πολίτη.

Αναφερόμενη στον Πρωτογενή Τομέα παραγωγής, υπογράμμισε τη σημασία να στηριχθεί η παραγωγή του "χρυσού" της Κρήτης, μέσω της μείωσης της φορολογίας και του κόστους παραγωγής αλλά και μέσω της προστασίας των αγροτικών προϊόντων που αναζητούν τη θέση τους και την τιμή που τους αξίζει. "Τα Κρητικά προϊόντα μπορούν να συνδεθούν και με τον Τουρισμό, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες στο νησί μας, να βιώσουν αυτό που λέμε "κρητική εμπειρία"!" - είπε χαρακτηριστικά η κ.Βατσινά.

Η Ελένη Βατσινά, στο κάλεσμά της για στήριξη, ως εκπρόσωπος του νέου, άφθαρτου, δυναμικού και ικανού υπογράμμισε την ανεξαρτησία της, σημειώνοντας πως η μοναδική υποχρέωση που έχει είναι απέναντι στους ανθρώπους που μόχθησαν και αποζητούν την αξιοπρέπειά τους, στους νέους που διεκδικούν να δημιουργήσουν στην χώρα μας, στα παιδιά στα οποία οφείλουμε να παραδώσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα. "Η μοναδική μου υποχρέωση είναι απέναντι σε όλους εμάς που αξίζουμε μια καλύτερη ζωή!" - ανέφερε η υποψήφια βουλευτής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News