Εθνικές Εκλογές 2019

Σε Πατέλες και Αλικαρνασό ο Νίκος Τζώρτζογλου

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Σε συνοικίες περιόδευσε χθες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Ήταν πραγματικά ξεχωριστός ο τρόπος που υποδέχθηκαν τον υποψήφιο οι κάτοικοι στις Πατέλες και στην Αλικαρνασό με πολύ θέρμη, χαμόγελα αλλά και πολλές ευχές για το νέο βήμα του στην πολιτική.

Στα καφενεία των Πατελών ο Νίκος Τζώρτζογλου βρήκε παλιούς φίλους και γνωστούς από την αθλητική αλλά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν.

Το κλίμα στην Αλικαρνασό ήταν ευχάριστο αλλά και φορτισμένο συγκινησιακά καθώς η συνοικία κατοικείται στη μεγάλη πλειοψηφία της από Μικρασιάτες και δέχθηκαν το Νίκο Τζώρτζογλου, που και ο ίδιος έχει Μικρασιάτικη καταγωγή, ως έναν εκλεκτό προσκεκλημένο τους.

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας δήλωσε: «Απόψε συγκινήθηκα από τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες μου τις περιοδείες και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια αλλά και δικαιώνει την επιλογή να είμαι υποψήφιος».

Ο Νίκος Τζώρτζογλου στην Περιφέρεια Κρήτης 

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε, επίσης, στο γραφείο του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζωρτζόγλου.

Η συνάντηση, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Νίκου Τζώρτζογλου, έγινε σε κλίμα εγκάρδιο καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν κυρίως σε θέματα αθλητισμού.

Ο κ. Τζωρτζόγλου στην Περιφέρεια συνάντησε και τον καλό του φίλο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μαρή, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με υπαλλήλους της Περιφέρειας αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκεί.

Σχόλια