Εθνικές Εκλογές 2019

Μανούσος Βολουδάκης: «Προτεραιότητα ο ΒΟΑΚ και η στήριξη του ΟΑΚ»

«Είμαστε η φιλελεύθερη δύναμη» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης  

Τη βεβαιότητα του για μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε χθες στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής του συγκέντρωσης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης. Μίλησε για την επόμενη μέρα δίνοντας το στίγμα της πολιτικής της επόμενης κυβέρνησης.

Όπως ανέφερε: «Είμαστε η φιλελεύθερη δύναμη .Ερχόμαστε να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Πρώτα ερχόμαστε να σηκώσουμε από τους ώμους των Ελλήνων το μεγάλο φορολογικό βάρος που η ιδεοληψία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε».

Ο κ. Βολουδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι επιβάρυνε φορολογικά τους Έλληνες πολίτες για να τους εκμεταλλευτεί στη συνέχεια πολιτικά.

«Είμαστε σε σύγκρουση με ένα πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που φόρτωσε συνειδητά μεγαλύτερα βάρη απ’ ότι ήταν αναγκαίο στον ελληνικό λαό, για να έχει τη δυνατότητα στο τέλος της τετραετίας να δώσει πολιτικά χαρτζιλίκια. Εμείς όμως αυτό το καταγγείλαμε νωρίς .Εμείς δείξαμε ότι έτσι δε μπορεί να δουλέψει η οικονομία .Δείξαμε ότι οι Έλληνες χρειάζεται να μπορούν να ζήσουν κάθε χρόνο. Και οι Έλληνες τότε έδειξαν ότι δεν εξαγοράζονται», σχολίασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι προτεραιότητα είναι μια νέα μεταναστευτική πολιτική, ενώ αναφερόμενος στο μακεδονικό έκανε λόγο για εθνική ταπείνωση σημειώνοντας ότι τώρα έχουμε μπροστά μας ένα νέο αγώνα για να διασφαλίσουμε την ιστορική αλήθεια.

«Το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο με κίνητρα για επενδύσεις. Γιατί; Γιατί χρειαζόμαστε νέες θέσεις εργασίας. Το πρόγραμμα μας δίνει έμφαση στην ασφάλεια του πολίτη. Γιατί αυτό ζητάει η κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά για το πρόγραμμα της ΝΔ.

Καλώντας τους Χανιώτες να τον εμπιστευτούν, ο κ. Βολουδάκης είπε ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει την εμπειρία του στην Ευρώπη, για την ανάπτυξη ενός νέου οικονομικού ελληνισμού που μπορεί να αποτελέσει προωθητική δύναμη.

«Υπάρχει ελπίδα. Εσείς είστε η ελπίδα. Η δύναμη των Ελλήνων είναι η ελπίδα . Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μια πατρίδα που θα μπορεί να προσφέρει σ αυτά και στους συνομηλίκους τους προοπτική», ανέφερε σε σημείο της ομιλίας του.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ δεσμεύτηκε να υπηρετήσει μια πολιτική σεβασμού και ανάδειξης της εθνικής μας ταυτότητας.

Πρώτη προτεραιότητα ωστόσο σε τοπικό επίπεδο ο κ. Βολουδάκης έθεσε την υλοποίηση του Βόρειου Οδικού Άξονα.

Σχόλια