Απόψε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γρηγόρη Ροκαδάκη

Εθνικές Εκλογές
Απόψε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γρηγόρη Ροκαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέου του Ιεροσολυμίτη χτες ο Γρηγόρης Ροκαδάκης  

Στη μεγάλη αίθουσα του γνωστού κέντρου των Ληνοπεραμάτων “Ολυμπία Παλλάς” θα μιλήσει απόψε Πέμπτη στις 21:00,ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Γρηγόρης Ροκαδάκης, που όρισε εκεί την κεντρική προεκλογική συνάντησή του με τους πολυπληθείς φίλους και υποστηρικτές του.

Ο κ. Ροκαδάκης, που παράλληλα συνεχίζει τις περιοδείες του στην πόλη και στα χωριά του νομού Ηρακλείου, θα έχει απόψε Πέμπτη στο “Ολυμπία Παλλάς” την ευκαιρία να απευθυνθεί στους ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν. Θα τους αναπτύξει το πρόγραμμα της ΝΔ και θα τους διαβεβαιώσει ότι, και ως Βουλευτής του νομού Ηρακλείου, θα αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση των πραγματικών συμφερόντων του τόπου και των ανθρώπων του.

Στη δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέου του Ιεροσολυμίτη 

Το παρών στη δοξολογία που έλαβε χώρα στο Μητροπολιτικό ναό Αρκαλοχωρίου με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέου του Ιεροσολυμίτη έδωσε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιτελείς των σωμάτων ασφαλείας αλλά και κλήρικοι με τους οποίους ο κ. Ροκαδάκης συνομίλησε για θέματα καθημερινότητας.

Ο κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης επισκέφθηκε νωρίτερα τα Πεζά, τις Αγίες Παρασκιές, τη Βόνη και τους Κουνάβους όπου υποψήφιος βουλευτής παρουσίασε τις θέσεις της ΝΔ για την ανάπτυξη της υπαίθρου στους κατοίκους, τονίζοντας ότι αν τον εμπιστευθούν, θα αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News