Εθνικές Εκλογές 2019

Στο 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου η Νικολέτα Σφακιανάκη

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκε το πρωί της Τετάρτη στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου

Την υποψήφια βουλευτή υποδέχτηκαν εκεί, ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου, Αντιπύραρχος Μιχάλης Σεληνιωτάκης, ο Πύραρχος και Διοικητής Ν. Ηρακλείου Γιώργος Τσικαλάς, ο  Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχος  Νίκος Λαγουδάκης και ο  πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης Απόλλων Φραγκιαδάκης.

Στην συζήτηση που είχαν τα μέλη της Διοίκησης και οι άνδρες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου με την υποψήφια Βουλευτή Νικολέτα Σφακιανάκη, τόνισαν πως το νησί μας, η Κρήτη, επηρεάζεται ιδιαιτέρως από την κλιματική αλλαγή κάτι που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ανάγκη να ενισχυθεί η Υπηρεσία με νέο εξοπλισμό και περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη κάλυψης της Π.Υ. με νέα μέσα ατομικής προστασίας.

Από την συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στον υπάρχοντα, πεπαλαιωμένο πολλές φορές εξοπλισμό, ο οποίος πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί, όπως επισημάνθηκε, με τους άνδρες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου να υπογραμμίζουν πως για την συντήρησή του - ακόμα και για το σέρβις των αυτοκινήτων της Υπηρεσίας- καλούνται να βάλουν το χέρι στη δική τους τσέπη αφού η πολιτική βοήθεια και στήριξη είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η υποψήφια βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη, εξήρε το έργο της Π.Υ. το προσωπικό της οποίας όλα αυτά τα χρόνια υπερβάλλει εαυτό προκειμένου να προλάβει να επέμβει και να θέσει υπό έλεγχο κάθε περιστατικό. Γνωρίζοντας πολύ καλά και λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς της ως Δημοσιογράφος τα προβλήματα της Π.Υ., τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Π.Υ. επιδιώκοντας δυναμικά την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται, με κύριο στόχο την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας, την ασφάλεια των ανδρών της και φυσικά την προστασία του πολίτη.

 

 

 

Σχόλια