Κόκκινο «χτυπάει» ο προεκλογικός πυρετός στο «Ελεύθερο Σημείο»

Εθνικές Εκλογές
Κόκκινο «χτυπάει» ο προεκλογικός πυρετός στο «Ελεύθερο Σημείο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου 48 ώρες πριν από τις κάλπες των εθνικών εκλογών και ο προεκλογικός πυρετός έχει «χτυπήσει» κόκκινο

Τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές ανοίγουν την ατζέντα των κομμάτων τους στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV και απαντούν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Λευτέρη Συμβουλάκη. Εκπομπή θα μεταδοθεί απόψε στις 22:00.

Στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV θα βρίσκονται οι εξής υποψήφιοι βουλευτές: Σωκράτης Βαρδάκης υποψήφιος στο Ηράκλειο με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Μαίρη Παπακαλούση υποψήφια στο Λασίθι με τη Ν.Δ., ο Χρήστος Στρατάκης υποψήφιος στο Ηράκλειο με το ΚΙΝΑΛ και ο Γιώργος Λογιάδης υποψήφιος στο Ηράκλειο με το κόμμα ΜεΡΑ25.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και την τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 22:00 ζωντανά από την Κρήτη TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News