Ο Μανόλης Αλιφιεράκης στον Βασίλη Λαμπρινό για... τον πολίτη

Εθνικές Εκλογές
Ο Μανόλης Αλιφιεράκης στον Βασίλη Λαμπρινό για... τον πολίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μανώλης Αλιφιεράκης στον Δήμαρχο Ηρακλείου: «Στήριξη στην τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει σεβασμός στον πολίτη»

Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό συναντήθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μανώλης Αλιφιεράκης, με τον οποίο είχε εκτενή και εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και καθημερινότητας του πολίτη. 

«Πρέπει να εφαρμόσουμε πολιτικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε περιοχής χωριστά, ενσωματώνοντας καινοτομίες που θα διευκολύνουν τη ζωή πολιτών και επισκεπτών» ανέφερε ο Μανώλης Αλιφιεράκης και επικεντρώθηκε στον αναβαθμισμένο αναπτυξιακό ρόλο των Δήμων, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με στοχευμένες χρηματοδοτήσεις και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης δέχθηκε τις ευχές του Δημάρχου Ηρακλείου για την εκλογή του στην ελληνική βουλή και δήλωσε υποστηρικτής κάθε προσπάθειας ανάδειξης του Ηρακλείου σε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη που θα σέβεται τον πολίτη.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου  Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης με τους οποίους συζήτησε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να περάσει το Δημόσιο στην ψηφιακή εποχή, διευκολύντας το έργο των υπαλλήλων και την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News