Νικολέτα Σφακιανάκη: Η πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της

Εθνικές Εκλογές
Νικολέτα Σφακιανάκη: Η πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τούρτα που «έκλεψε» την παράσταση

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην υποψήφια Βουλευτή Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη, ανήμερα των γενεθλίων της, στις 2 Ιουλίου.

Η προεκλογική περίοδος, με την πρώτη συμμετοχή της Νικολέτας Σφακιανάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έτυχε να συμπέσει με την ημέρα των γενεθλίων της. Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες της, θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη και την υποστήριξη τους στο πρόσωπό της και στον προεκλογικό αγώνα που δίνει, είχαν οργανώσει μια πολύ όμορφη συνάντηση - έκπληξη σε γνωστό καφέ της πόλης του Ηρακλείου.

Την υποψήφια Βουλευτή περίμεναν εκεί εκτός από τους φίλους, τους οικείους και τους συνεργάτες της, άνθρωποι που στέκονται δίπλα της σε όλον αυτό το προεκλογικό αγώνα που δίνει, δείχνοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά, την εκτίμηση τους και το ότι στηρίζουν δυναμικά την απόφασή της να πολιτευτεί.

Φίλοι και γνωστοί, όταν η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη έφτασε στον τόπο συνάντησης για την έκπληξη των γενεθλίων που της είχαν ετοιμάσει, την υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και πλατιά χαμόγελα. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η τούρτα που της είχαν φτιάξει, η οποία συμβολικά, απεικόνιζε την υποψήφια βουλευτή Νικολέτα Σφακιανάκη, στα έδρανα της Βουλής με το σλόγκαν: «Ο λαός απαιτεί Νικολέτα στη Βουλή».

Αφού η υποψήφια βουλευτής Νικολέτα Σφακιανάκη έσβησε τα κεράκια της τούρτας, την αγκάλιασαν, την γέμισαν φιλιά και της ευχήθηκαν το μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από το να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο μας, την Κρήτη αλλά και στη χώρα μας γενικότερα, να γίνει πραγματικότητα είτε από τη βουλευτική θέση εφόσον εκλεγεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είτε από οποιοδήποτε άλλο πόστο βρεθεί.

Η Νικολέτα Σφακιανάκη στον 9.84

Μια από καρδιάς και με πολιτικό λόγο επί της ουσίας συνέντευξη παραχώρησε στον 9.84 και τον Μάνο Δασκαλάκη η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο Νικολέτα Σφακιανάκη.

Η κ. Σφακιανάκη μίλησε για την δημοσιογραφική πορεία αλλά και την δυνατότητα που απέκτησε από αυτή να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν το Ηράκλειο μιας και το ρεπορτάζ σε όλα αυτά τα 11 χρόνια τις χάρισε την δυνατότητα να ακούει και να καταγράφει τον παλμό της τοπικής κοινωνίας.

Η Νικολέτα με τον νεανικό της αέρα μίλησε για τις επαφές που έχει με τον κόσμο αλλά και την θετική αποδοχή που λαμβάνει από τους πολίτες τονίζοντας ότι μετά τις εκλογές ανεξάρτητα αποτελέσματος θα επιστρέψει με μια ακόμη περιοδεία στην πόλη και την ενδοχώρα.

Ξεχωριστή αναφορά της Νικολέτας στην οικογένεια της, τον σύζυγο της αλλά και τους φίλους που είναι στο πλευρό της σε αυτή την συναρπαστική διαδρομή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News