Σε λαχαναγορά, ιχθυαγορά και ΒΙΠΕ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Εθνικές Εκλογές
Σε λαχαναγορά, ιχθυαγορά και ΒΙΠΕ ο Λευτέρης Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στην Κρήτη θα δοθεί η μάχη των μεγάλων υποδομών τα επόμενα χρόνια"

Στη λαχαναγορά Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όπου συνομίλησε με εμπόρους παραγωγούς κι εργαζομένους σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα προϊόντα της κρητικής γης αποτελούν φυσικό συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας, ένα δυναμικό πυλώνα του πρωτογενούς τομέα.» και συμπλήρωσε «Στηρίζουμε τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής και τις μεγάλες εξαγωγικές κι αναπτυξιακές δυνατότητες του κλάδου».

Όσα δήλωσε από την ιχθυαγορά Ηρακλείου

Στην ιχθυαγορά Ηρακλείου βρέθηκε επίσης σήμερα το πρωί, Τετάρτη, ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όπου έγινε δεχτός σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συνομίλησε με τους ψαράδες κι εμπόρους της αγοράς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Η Ελλάδα διαθέτει χιλιάδε​ς χιλιόμετρα ακτογραμμής με την αλιεία να αποτελεί βασικό πυλώνα του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα της οικονομίας της, δίνοντας ευκαιρίες για οικονομική δραστηριότητα σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Η ΝΔ θα σταθεί στο πλευρό τους, και θα δώσει θεμέλια υγειούς ανάπτυξης και προστασίας του τομέα».

Επόμενη στάση του η ΒΙΠΕ

Την βεβαιότητα για το ότι η Κρήτη θα βρεθεί στο επίκεντρο του αναπτυξιακού προγράμματος της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ, και σε επίπεδο υποδομών, εξέφρασε ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε, σήμερα,σε εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών.

«Η Κρήτη αποτελεί αγορά με έντονο εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον και ο κλάδος των κατασκευών θα πρωτοστατήσει στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει για την Κρήτη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News