Από το λιμάνι ξεκίνησε την περιοδεία του ο Νίκος Τζώρτζογλου

Εθνικές Εκλογές
Από το λιμάνι ξεκίνησε την περιοδεία του ο Νίκος Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με το Λευτέρη Αυγενάκη

Από το λιμάνι του Ηρακλείου ξεκίνησε τη σημερινή ημέρα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Οι λιμενεργάτες, ένας κλάδος εργαζομένων που ξεκινά τη μέρα στο λιμάνι του Ηρακλείου κάθε ξημέρωμα, συζήτησαν με τον υποψήφιο βουλευτή, αλλά και το συνηποψήφιο του και γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, τα προβλήματα και τη δύσκολη καθημερινότητα που είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουν όχι μόνον για την επιβίωση τους αλλά συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του λιμανιού του Ηρακλείου αλλά και στην ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας.

Ο κ. Τζώρτζογλου δήλωσε ότι στηρίζει τους λιμενεργάτες καθώς η συμβολή τους στη λειτουργία του λιμανιού, για επιβάτες και εμπορεύματα είναι πολύ σημαντική.

Την Εφορία επισκέφθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου

Έπειτα, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου επισκέφτηκε την Εφορία Ηρακλείου.

Ο υποψήφιος συναντήθηκε με το Διευθυντή της ΔΟΥ Γιάννη Χαραλαμπάκη και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εφορία. Επίσης με τον πρόεδρο των φοροτεχνικών του Ηρακλείου Δημήτρη Χριστοφοράκη ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες του κλάδου αλλά και τα αιτήματα των φοροτεχνικών.

Πολλοί ήταν άλλωστε οι πολίτες που βρίσκονταν στην Εφορία για τις συναλλαγές τους και μίλησαν με τον κ. Τζώρτζογλου για την υψηλή φορολογία και τα μέτρα που έχουν εξαντλήσει το εισόδημα του ελληνικού πληθυσμού.

Ο υποψήφιος από την πλευρά του τόνισε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας και έχουν ήδη ανακοινωθεί ήδη στο πρόγραμμα της. Σε αυτά περιλαμβάνεται η μείωση της φορολογίας αλλά και μέτρα που θα τονώσουν την αγορά, τις επενδύσεις και θα τονώσουν την πραγματική οικονομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News