Το εκρηκτικό πάνελ έβαλε φωτιά στον τηλεοπτικό αέρα σε «Ώρα Αιχμής»

Εθνικές Εκλογές
Το εκρηκτικό πάνελ έβαλε φωτιά στον τηλεοπτικό αέρα σε «Ώρα Αιχμής»
Τα μέτωπα δεκάδες με τους υποψηφίους να φτάνουν την πολιτική αντιπαράθεση στα ύψη

Μια ολόκληρη εκπομπή «Ώρα Αιχμής» ένας εκρηκτικός καβγάς με τους υποψήφιους βουλευτές να αποτυπώνουν το έντονο κλίμα της πόλωσης μιας ανάσα πριν τις εθνικές εκλογές.Τα πυρά ήταν εκατέρωθεν με τις στιγμές έντασης να χτυπούν κόκκινο στην διάρκεια της του τηλεοπτικού αέρα.

Τα ελληνοτουρκικά,η συμφωνία των Πρεσπών και τα φορολογικά έγιναν αντικείμενο ενός εκρηκτικού καβγά που κράτησε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της εκπομπής.

Τα μέτωπα δεκάδες με τους υποψηφίους να φτάνουν την πολιτική αντιπαράθεση στα ύψη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Αλιφιεράκης,της ΝΔ Ελένη Τσαντηράκη-Αναστασάκη,του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Σταθωράκης,του ΚΚΕ Μαρία Κοκοσάλη και του ΜεΡΑ 25 Απόστολος Λουλουδάκης ανέβασαν το προεκλογικό θερμόμετρο στα ύψη με την τηλεοπτική συζήτηση να είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική.

Τα πιο θερμά μέτωπα του εκρηκτικού διαλόγου αφορούσαν την εξωτερική πολιτική τα ελληνοτουρκικά αλλά και την συμφωνία των Πρεσπών ενώ τα πυρά ήταν εκατέρωθεν όταν η συζήτηση πήγε στο ασφαλιστικό και τα φορολογικά.

Το σίγουρο είναι ότι οι υποψήφιοι λίγες μόνο μέρες πριν τις κάλπες ανεβάζουν τους τόνους κάτι που αποτυπώθηκε με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δείτε τις εκρηκτικές στιγμές στην «ΏΡΑ ΑΙΧΜΗΣ»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News