Εθνικές Εκλογές 2019

Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Γρηγόρη Ροκαδάκη

Ποιο είναι το πρόγραμμα τις προσεχείς ημέρες για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ;

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που οργάνωσε στο Αρκαλοχώρι ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνυποψήφιό του.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Ροκαδάκης, ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή στον προεκλογικό αγώνα του που στοχεύει σε μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στην προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων του νομού Ηρακλείου και των κατοίκων του.

Απόψε, Τρίτη, ο Γρηγόρης Ροκαδάκης προγραμματίζει επισκέψεις στο Αβδού, τις Γωνιές Πεδιάδος, το Μοχό, τα Μάλια και τη Χερσόνησο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και οι συνεργάτες του δίδουν ιδιαίτερη σημασία στη μεγάλη συγκέντρωση των υποστηρικτών του κ. Ροκαδάκη, που οργανώνεται για μεθαύριο Πέμπτη το βράδυ, στο κέντρο «Ολυμπία Παλλάς» των Ληνοπεραμάτων.

Στη συγκέντρωση του «Ολυμπία Παλλάς», ο κ. Ροκαδάκης θα αναπτύξει τους βασικούς άξονες πολιτικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, αλλά και θα μιλήσει για το δικό του φιλόδοξο σχεδιασμό ανάπτυξης του νομού Ηρακλείου.

Σχόλια