Μάξιμος Σενετάκης: «Μονόδρομος η έμφαση στην ποιότητα των αγροτικών μας προϊόντων»

Εθνικές Εκλογές
Μάξιμος Σενετάκης: «Μονόδρομος η έμφαση στην ποιότητα των αγροτικών μας προϊόντων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ συναντήθηκε με το γεωπόνο Μανώλη Φραγκιαδάκη

«Το μετά τις εκλογές είναι το δύσκολο για εσάς γιατί πρέπει να αλλάξετε πολλά, για να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε για τον αγροτικό τομέα», μετέφερε στον Μάξιμο Σενετάκη ο γνωστός και διακεκριμένος γεωπόνος Μανόλης Φραγκιαδάκης κατά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα στο γραφείο της μελετητικής του εταιρίας που ασχολείται με την αγροτική ανάπτυξη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου τόνισε πως η έμφαση θα δοθεί στην υψηλή ποιότητα των αγροτικών προϊόντων και το κρητικό brand με τον κ. Φραγκιαδάκη να συμφωνεί ότι ο εκσυγχρονισμός της αγροτικής παραγωγής, η τυποποίηση και η ανάδειξη των υψηλής ποιότητας Κρητικών προϊόντων, λαμβάνοντας υπόψη και τα πετυχημένα παραδείγματα άλλων γειτονικών χωρών, είναι μονόδρομος.

Ο κ. Σενετάκης σημείωσε ότι αυτά τα λέμε χρόνια τώρα, αλλά πλέον από τα λόγια πρέπει να περάσουμε στα έργα. Μόνο έτσι θα υπάρξει αντιστροφή του κλίματος που θα πυροδοτήσει αυτοτροφοδοτούμενη ανάπτυξη και θα επιτρέψει στους ιδιώτες του χώρου να καινοτομήσουν και να επιχειρήσουν, κόντρα σε ένα μοντέλο απραξίας που υπάρχει σήμερα και συντηρείται χωρίς λόγο.

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, στο νομό Ηρακλείου, κ. Μάξιμος Σενετάκης, συνέχισε την περιοδεία κατά μήκος της Λεωφόρου Κνωσού συνομίλησε με πολίτες και στη συνέχεια επισκέφτηκε το γραφείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φορτέτσας όπου, συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Ζαχαρία Παντελάκη για τα ζητήματα του κλάδου.

Ο κύριος Παντελάκης αφού ενημέρωσε τον κ. Μάξιμο Σενετάκη, δίνοντας του πληροφορίες για το Συνεταιρισμό και τη λειτουργία του, του ζήτησε την επόμενη μέρα να έχει συνεχώς στο προγραμματισμό της η ΝΔ τον αγροτικό τομέα, για να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη στα σύγχρονα πλέον δεδομένα και τον ανταγωνισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News