Εθνικές Εκλογές 2019

Εθνικές εκλογές 2019: Ο Νίκος Τζώρτζογλου στα Καμίνια

Θερμή υποδοχή για τον υποψήφιο βουλευτή στο νομό Ηρακλείου με τη ΝΔ

Μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξαν οι Καμινιώτες το βράδυ της Δευτέρας για να υποδεχθούν τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος επισκέφθηκε τη συνοικία στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Τζώρτζογλου, λόγω της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό αλλά και της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, στα Καμίνια βρήκε μόνο φίλους που του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους αλλά και την στήριξη στο πρόσωπο του.

Στα καφενεία της πλατείας ο κ. Τζώρτζογλου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, καθώς όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και τον κεράσουν μια ρακή, κατά το πατροπαράδοτο κρητικό έθιμο.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν, οι πολίτες εξέφρασαν στον υποψήφιο την ανάγκη να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην πολιτική ώστε να τονωθεί το ηθικό των ανθρώπων και να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής τους.

Ο Νίκος Τζώρτζoγλου δήλωσε συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Καμινίων με τους οποίους διατηρεί μακρόχρονους φιλικούς δεσμούς και τόνισε ότι εντολή για τον ίδιο αποτελεί η αναζήτηση των λύσεων στα προβλήματα των πολιτών.

Σχόλια