Η Φώφη Γεννηματά στο Αρκαλοχώρι: «Ο κ. Τσίπρας ακύρωσε τις ελπίδες σας»

Εθνικές Εκλογές
Η Φώφη Γεννηματά στο Αρκαλοχώρι: «Ο κ. Τσίπρας ακύρωσε τις ελπίδες σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ποντάρει στην εκλογική περιφέρεια

Το δικό της στίγμα λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου δίνει η Φώφη Γεννηματά που από την Κυριακή βρίσκεται στην Κρήτη, με αποκορύφωμα την ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στο Αρκαλοχώρι.

Αφορμή της ομιλίας της είναι τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο κ. Τσίπρας ακύρωσε τις ελπίδες σας, εσείς ακυρώστε τον τώρα με την ψήφο σας. Έγινε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά στην αρχή της ομιλίας της.

Δεν έλειψαν, πάντως, και οι πιο… ευχάριστες στιγμές, με ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να φωνάζουν συνθήματα όπως «ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ γιατί είμαστε ΠΑΣΟΚ», φράση που έκανε τη Φώφη Γεννηματά να χαμογελάσει.  

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στο μακεδονικό ζήτημα που θίγει πολύ συχνά, ως ένα αποτέλεσμα της κυβέρνησης Τσίπρα με το οποίο είναι κάθετη.

Η Ν.Ε. Ηρακλείου για την εκδήλωση παρουσία Φώφης Γεννηματά:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου ευχαριστεί τους υποψηφίους Βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής για την μαζική και δυναμική τους συμμετοχή στην χθεσινή εκδήλωση στο Αρκαλοχώρι, «100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου».

Αποδώσαμε την ελάχιστη από την οφειλόμενη τιμή στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου για την επέτειο των 100 χρόνων από την γέννηση του.

Από το Αρκαλοχώρι, από το Ηράκλειο, από την Κρήτη, το προπύργιο των δημοκρατικών αγώνων του αείμνηστου Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ, στάλθηκε το μήνυμα παντού, ότι θυμόμαστε τις αρχές που μας ενώνουν και τις αξίες που μας δίδαξε και που αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Το Κίνημα Αλλαγής, με πυλώνα το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και με επικεφαλής την Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά, καλούμαστε να κάνουμε πράξη στο παρόν και στο μέλλον τις πολύτιμες παρακαταθήκες της μεγάλης παράταξης μας.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News