Εθνικές Εκλογές 2019

Φ. Γεννηματά: «Βγαίνουν στη φόρα μυστικά που ενώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ»

Συνεχίζει την περιοδεία της στην Κρήτη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

«Το ΚΙΝΑΛ αποτελεί δύναμη σταθερότητας και προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της δεξιάς και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε σήμερα από τα Χανιά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που συνεχίζει την περιοδεία της στην Κρήτη. Από την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και πριν περπατήσει στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, όπου συνομίλησε με πολίτες, η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «χρήσιμη» την ψήφο στο ΚΙΝΑΛ κι έδωσε ραντεβού στην κάλπη της 7ης Ιουλίου.

«Βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ο σχεδιασμός τους για τη λεηλασία του ΠΑΣΟΚ ,της δημοκρατικής παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησης της από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση. Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούνκερ που είπε όλη την αλήθεια» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και συνέχισε σημειώνοντας ότι «τώρα τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Η αλήθεια είναι όμως ότι και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Τους πρόδωσε η επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπους ,που την έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετά και με τους δύο. Τώρα ψήφος στο ΚΙΝΑΛ».

Την Φώφη Γεννηματά υποδέχτηκαν στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ο συντονιστής Χανίων του προεκλογικού αγώνα του ΚΙΝΑΛ ,αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο πρώην δήμαρχος Χανίων και επί σειρά ετών στέλεχος του κινήματος κ.Γιώργος Τζανακάκης , οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων του ΚΙΝΑΛ, φίλοι και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Σχόλια