Σκληρή κόντρα Θεανώς με Ηγουμενίδη για τη Γεωργική Σχολή Μεσαράς

Εθνικές Εκλογές
Σκληρή κόντρα Θεανώς με Ηγουμενίδη για τη Γεωργική Σχολή Μεσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή «Ψηφίζουμε Ελλάδα» της ΚρήτηTV

=Σκληρή κόντρα σημειώθηκε μεταξύ της υποψήφιας Βουλευτή Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώς Βρέντζου –Σκορδαλάκη και του υποψήφιου Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη στην εκπομπή Ψηφίζουμε Ελλάδα της ΚρήτηTV με τον Δημοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Αιτία η Γεωργική Σχολή Μεσσαράς ένα από τα έργα που έτρεξε ως Αντιπεριφερειάρχης η Θεανώ Βρέντζου.  Η κόντρα ξεκίνησε όταν η κα. Βρέντζου ζήτησε από τον κ. Ηγουμενίδη να της απαντήσει για ποιο λόγο παραμένει στα συρτάρια η μελέτη για την επαναλειτουργία της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς που έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη και κοστολογημένη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τις αρχές του 2018 την οποία να σημειωθεί, ανέθεσε η Περιφέρεια Κρήτης και εκπόνησε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Ο κ. Ηγουμενίδης απάντησε ότι η Γεωργική Σχολή Μεσσαράς μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει ρόλο επιστημονικής υποστήριξης των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα με την κα Βρέντζου να του ανταπαντά: «Και  γιατί δεν την κάνετε; Έτοιμη είναι η  μελέτη κοστολογημένη γιατί δεν υπογράφετε το θεσμικό πλαίσιο ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει να λειτουργεί; Τόσα χρόνια τι έχετε κάνει;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News