Εθνικές Εκλογές 2019

Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Νίκου Τζώρτζογλου

Πλήθος κόσμου, παλιά και νέα στελέχη, καθώς και φίλοι τίμησαν τον Νίκο Τζώρτζογλου

Στην κατάμεστη από στελέχη και φίλους αίθουσα του ξενοδοχείου «Ibis» στο Ηράκλειο, μίλησε απόψε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Νίκος Τζώρτζογλου. 

Ήταν όλοι εκεί για το δικό τους άνθρωπο, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, τον για δεκαετίες άνθρωπο του ποδοσφαίρου αλλά και των επιχειρήσεων. Οι άνθρωποι από τον ΟΦΗ, τον Eργοτέλη και όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΗ.

Την εκδήλωση συντόνισε ο φίλος του υποψήφιου από τα κοινά και τον αθλητισμό γιατρός Γιάννης Δροσίτης ο οποίος μίλησε για την αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας του Νίκου Τζώρτζογλου ζώντας τον όπως είπε από το 2000.

Τον υποψήφιο βουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, ενώ προλόγισαν οι κ.κ. Στράτος Τζώρτζογλου, Βαγγέλης Καρκανάκης, Γιώργος Στειακάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης.

Ο κ. Ζαγοράκης, δεν κατάφερε τελικά να δώσει το «παρών» από κοντά, λόγω μεγάλης καθυστέρησης της πτήσης του, ωστόσο το… έδωσε μέσω skype. 

Προσκεκλημένος ο γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Νομού Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ συγκινητική ήταν η τοποθέτηση της ξαδέρφης του υποψήφιου βουλευτή κ. Ειρήνης Τζώρτζογλου, η οποία, πριν λίγο καιρό είχε νικήσει στο τηλεπαιχνίδι Master Cef στη Μεγάλη Βρετανία.

Πολύ συγκινητικές επίσης και με πολύ έντονο συναίσθημα ήταν όλες οι τοποθετήσεις που έγιναν, για να κορυφωθεί η εκδήλωση με την ομιλία του Νίκου Τζώρτζογλου, 

ο οποίος είπε ότι «σε αυτές τις εκλογές μπορεί να βγαίνουν exit polls εγώ το δικό μου το έχω βγάλει και για μένα είναι αυτή η αγάπη που εκλαμβάνω και η στήριξη στο πρόσωπό μου».

Όπως τόνισε «νιώθω αυτή την αγάπη στο πρόσωπό μου, είναι πολύ συμβατικό ότι αν με ρωτούσε κάποιος αν θα ήμουν σε κάποιο πολιτικό βήμα θα του έλεγα ότι είναι τρελός, όμως ήταν μεγάλη τιμή η πρόταση που έγινε στο πρόσωπό μου από τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη, καθώς και γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη».

 

«Έπλεξαν» το εγκώμιο

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος και συνηποψήφιος του Νίκου Τζώρτζογλου στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης δηλώνοντας περήφανος και ευχαριστημένος από τον αξιοπρεπή αγώνα του υποψήφιοι αλλά για την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του.

Επόμενος ομιλητής ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του Νίκου Τζώρτζογλου στον επιχειρηματικό χώρο και το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και στην πολιτική.

Μέσω skype απηύθυνε χαιρετισμό ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζοντας ότι ότι κι αν πει για το Νίκο Τζώρτζογλου θα είναι λίγο καθώς γι’ αυτόν όπως είπε μιλούν τα έργα του και ο κόσμος γνωρίζει. Τόνισε ότι άνθρωποι σαν το Νίκο είναι χρήσιμοι στο εθνικό Κοινοβούλιο.

Συγκινητική ήταν η ομιλία του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο οποίος μίλησε για έναν άνθρωπο άφθαρτο, ντόμπρο και μπεσαλή που έχει το χαρακτήρα του “μπαμπά” όχι μόνον γιατί είναι πολύτεκνος αλλά γιατί τους φροντίζει όλους στον αθλητισμό κι όπου αλλού βρεθεί. Κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει γιατί είναι ικανός, έχει πίστη και δύναμη.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης μίλησε για τη συνεργασία τους σε δύσκολες στιγμές τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα άνθρωπο που διαθέτει σοβαρότητα, ηθική, διορατικότητα και ευστροφία.

Ως δραστήριο έφηβο χαρακτήρισε τον Νίκο Τζώρτζογλου, ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκη τονίζοντας ότι έρχεται να προσφέρει σε ένα νέο χώρο έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει, και αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την παρουσίαση του υποψηφίου έκλεισε με συγκινητικό τρόπο η ξαδέρφη του Ειρήνη Τζώρτζογλου, masterchef στη Βρετανία η οποία μίλησε για την ικανότητα αλλά και τη ηθική του.

 

Το “δικό μου Exit poll”

Τελευταίος μίλησε ο ίδιος ο υποψήφιος δηλώνοντας συγκινημένος για την παρουσία των φίλων του σε αυτήν τη συγκέντρωση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Σε επτά μέρες τέτοια ώρα θα έχουμε τα πρώτα Exit poll, αλλά το δικό μου Exit poll εγώ το έχω ήδη. Από την αποψινή βραδιά και τις 18 μέρες που περιοδεύω και συναντώ κόσμο. Είναι η αγάπη και η εκτίμηση που λαμβάνω από σας”

Ακολούθως ο Νίκος Τζώρτζογλου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 8 Ιουλίου θα είναι Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ελλάδα θα έχει τη δική της ευκαιρία, οι νέοι θα χαμογελάσουν ξανά και η καταχνιά θα φύγει από τη χώρα.

Ακολούθως αναφερόμενος στο ποδόσφαιρο τόνισε: «βαρέθηκα 30 χρόνια το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να εποπτεύεται και να κηδεμονεύεται από ξένους, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο η πλειοψηφία των παικτών και των προπονητών να είναι ξένοι. Αυτό είναι απλώς ένα δείγμα ότι μετά τις 8 Ιουλίου πιάνουμε δουλειά για να αλλάξουν πολλά στη χώρα».

 

Σχόλια