Εθνικές Εκλογές 2019

Έκρυβε εκπλήξεις η περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στο Λασίθι

Η έκπληξη που συγκίνησε τη Φώφη

Μετά την επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στη Σητεία, η επίσκεψη της στην Ιεράπετρα, της επιφύλαξε μια έκπληξη που της προκάλεσε συγκίνηση, καθώς από την τοπική οργάνωση του κινήματος, της προσφέρθηκε ένα χειροποίητο λευκό μπλουζάκι το οποίο στην μπροστινή πλευρά του είχε τη φωτογραφία του πατέρα της Γιώργου Γεννηματά και στην πίσω πλευρά έγραφε ότι αν ζούσε θα έκλεινε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 τα 80 του χρόνια, καθώς είχε γεννηθεί στις 30 Ιουνίου του 1939.

Στην περιοδεία της στην παραλία της Ιεράπετρας η Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τους 4 υποψήφιους βουλευτές, Κλαίρη Ψυλλινάκη - Μαγούλη, Σούλα Ανδρουλάκη, Φάνη Εικοσιπεντάκη και Μανόλη Κλώντζα, χαιρέτισε τους πολίτες που έπιναν τον καφέ τους στις καφετέριες και μίλησε στα ΜΜΕ στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«Στις7 Ιουλίου» είπε, «η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα μας με την ψήφο των πολιτών. Θέλω να απευθυνθώ σε όσους απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε όσους στις ευρωεκλογές ψήφισαν τη Ν.Δ. για να απαλλαγούν από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Μην παραδίδετε φίλοι μου την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι πολύτιμη για αυτόν τον τόπο. Η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ μια ισχυρή προοδευτική δύναμη και αυτή είναι το Κίνημα Αλλαγής. Είναι δύναμη σταθερότητας, δύναμη ομαλότητας, με πίστη στην εθνική συνεννόηση στην πράξη. Είμαστε η μόνη δύναμη που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και  για την  κοινωνική  δικαιοσύνη. Στις 7 Ιουλίου θα συναντηθούμε ξανά. Μαζί με τους προοδευτικούς και  δημοκράτες της Κρήτης. Εδώ στο Λασίθι, είχαμε πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και τώρα ελπίζουμε με το  ΚΙΝΑΛ. Ξέρουν οι  παλαιότεροι κρητικοί πότε έζησαν καλύτερα. Ήρθε η ώρα να ζήσει καλύτερα και η νέα γενιά. Να βρει προκοπή στον τόπο μας με το ΚΙΝΑΛ. Ραντεβού λοιπόν  στην κάλπη», είπε στη δήλωση της η κ. Γεννηματά πριν αναχωρήσει συνεχίζοντας την περιοδεία της στον Άγιο Νικόλαο.

 

Σχόλια