Οι 5 δεσμεύσεις του Χρήστου Στρατάκη για την επόμενη μέρα  

Εθνικές Εκλογές
Οι 5 δεσμεύσεις του Χρήστου Στρατάκη για την επόμενη μέρα  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι πέντε δεσμεύσεις του υποψήφιου βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,

Ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας, προκειμένου, με επάρκεια και πολλή δουλειά, να σας εκπροσωπήσω επάξια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Φιλοδοξώ, με όλες μου τις δυνάμεις και πλήρη ανιδιοτέλεια, όπως διδάχθηκα από το οικογενειακό μου περιβάλλον, να υπηρετήσω το καλώς εννοούμενο συμφέρον της χώρας και των πολιτών της.

Για την προώθηση της πράσινης αναπτυξιακής διαδικασίας με κάθε μέσο (υποδομές, κίνητρα κ.ά), ώστε να παραχθεί νέος πλούτος για να ξεπεράσουμε πραγματικά την κρίση, αλλά και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή.

Ο πρωτογενής και τριτογενής τομέας, που διαθέτουν τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα στη χώρα μας, θα είναι σε προτεραιότητα, όπως και η μεταφορά τεχνογνωσίας από το εξωτερικό.

Για την προώθηση της αλληλεγγύης στους αδύναμους αλλά και την καθιέρωση ενός δικαιότερου φορολογικού συστήματος, σύμφωνα με τη Συνταγματική επιταγή, για να παγιώνεται καθημερινά η κοινωνική συνοχή.

Για την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων, ώστε να συμβάλω στη δίκαιη επίλυσή τους.

Το Μέτρο (με την έννοια της σοφής ρήσης «Μέτρον Άριστον») να προσδιορίζει το πλαίσιο των ενεργειών μου, με στόχο την εθνική συνεννόηση.

Να υπηρετώ απαρέγκλιτα τις προοδευτικές αξίες και αρχές του ΠΑΣΟΚ, όπως προσδιορίζονται στη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και τις αποφάσεις του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News