Εθνικές Εκλογές 2019

Στις Μοίρες θα μιλήσει το βράδυ της Δευτέρας ο Λ. Αυγενάκης

Ο γραμματέας της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής Ηράκλειου, Λευτέρης Αυγενάκης, θα μιλήσει αύριο στις Μοίρες

Ανοιχτή προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας «Ηράκλειο έχεις δύναμη», ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ηράκλειου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, στις Μοίρες. Συγκεκριμένα, η ομιλία θα λάβει χώρα μπροστά από το Δημαρχείο και ώρα 9:00 μ.μ..

Ο κ. Αυγενάκης, συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία με δράσεις σε όλο τον νομό Ηρακλείου, επισκέψεις σε χωριά και πόλεις του νομού, συναντήσεις με σωματεία, συλλόγους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, παραγωγικούς και άλλους θεσμικούς φορείς.

Δεσμεύσεις σήμερα από το Φόδελε

Αν και Κυριακή, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο  χωριό του Φόδελε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αυγενάκης συνάντησε και μίλησε με κατοίκους κι επαγγελματίες της περιοχής για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Όπως έγραψε αργότερα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Σήμερα, στο Φόδελε συνάντησα και μίλησα με πολλούς συνάνθρωπους μας για την δύσκολη καθημερινότητά τους. Άνθρωποι περήφανοι οι οποίοι δεν ζητούν από την Πολιτεία κάτι περισσότερο από το να πιάνει τόπο ο μόχθος τους».

Ενώ στο τέλος της ανάρτησής του εκφράζει τη δέσμευση πως την επόμενη μέρα οι κόποι και οι θυσίες αυτών των ανθρώπων όχι μόνο δεν θα πάνε χαμένοι, αλλά θα συμβάλλουν άμεσα στην ανάπτυξη του τόπου.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

ΦΟΔΕΛΕ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αν και Κυριακή, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Ούτε για εμένα, αλλά ούτε και για τους περισσότερους συμπολίτες μας. Σήμερα, στο Φόδελε συνάντησα και μίλησα με πολλούς συνάνθρωπους μας για την δύσκολη καθημερινότητά τους. Άνθρωποι περήφανοι οι οποίοι δεν ζητούν από την Πολιτεία κάτι περισσότερο από το να πιάνει τόπο ο μόχθος τους. Δεσμεύομαι προσωπικά, πως την επόμενη μέρα οι κόποι και οι θυσίες αυτών των ανθρώπων όχι μόνο δεν θα πάνε χαμένοι, αλλά θα συμβάλλουν άμεσα στην ανάπτυξη του τόπου μας. #Ηράκλειο έχεις δύναμη

 

 

Σχόλια