Στα νοσοκομεία του Ηρακλείου ο Μάξιμος Σενετάκης

Εθνικές Εκλογές
Στα νοσοκομεία του Ηρακλείου ο Μάξιμος Σενετάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δωρεάν δημόσια υγεία, με όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες»

Δωρεάν δημόσια υγεία, με όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες, με τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα όπου αυτό ωφελεί. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψη του στο ΠΑΓΝΗ και το Βενιζελειο νοσοκομείο.

Η ενίσχυση της καρδιοχειρουργικής και η αναβάθμιση της στο ΠΑΓΝΗ, οι στοχευμένες προσλήψεις σε ειδικότητες και η μετεξέλιξη του συστήματος εξειδίκευσης νοσηλευτών αλλά και η αναγνώριση των ανθρώπων που στήριξαν το σύστημα υγείας τα χρόνια της κρίσης, είναι προτεραιότητες για τον κ. Μάξιμο Σενετάκη.

Από την άλλη, κατά την επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή, στα δύο νοσοκομεία της πόλης του Ηρακλείου, του μεταφέρθηκαν τα προβλήματα από στελέχη των νοσοκομείων σχετικά με τον χώρο της υγείας. Ζήτησαν από τον κ. Μάξιμο Σενετάκη να συνεχίσει την προσπάθεια, για πραγματοποίηση με συνέπεια προς τους πολίτες και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, το σχέδιο αναβάθμισης της Δημόσιας υγείας. Να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες των προκηρύξεων που πάγωσαν, να σχεδιαστεί και να προχωρήσει η βελτίωση του συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας και να γίνει πράξη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για προτεραιότητα στη υγεία και το προσωπικό που την υπηρετεί.

Τέλος ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου, κ. Μοσχοβάκης, του παρέδωσε το σχετικό απολογισμό του 2018 μεταφέροντας στον υποψήφιο βουλευτή ότι η πυρκαγιά ήταν το γεγονός που στιγμάτισε την περίοδο αυτή και ότι το αισιόδοξο μήνυμα έρχεται από την πρόοδο της κατασκευής της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News