Η Νικολέτα Σφακιανάκη με χαμόγελα έγινε δεκτή σε Μοίρες και Τυμπάκι

Εθνικές Εκλογές
Η Νικολέτα Σφακιανάκη με χαμόγελα έγινε δεκτή σε Μοίρες και Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψήφια βουλευτής νομού Ηρακλείου με τη ΝΔ συνεχίζει πυρετωδώς τις επισκέψεις και τις συναντήσεις της

Με εγκάρδιες ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και χαμόγελα, υποδέχτηκαν την υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ν. Ηρακλείου, Νικολέτα Σφακιανάκη, σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι στις Μοίρες και το Τυμπάκι.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ν. Ηρακλείου, Νικολέτα Σφακιανάκη, επισκέφτηκε το Τυμπάκι αλλά και την λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται στις Μοίρες κάθε Σάββατο. Κάτοικοι, παραγωγοί και καταστηματάρχες εξέφρασαν την χαρά τους στην απόφασή της να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της το όραμα της νέας γενιάς που θέλει να δώσει την δική της προσπάθεια για το καλό του τόπου μας και της Ελλάδας συνολικά.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ν. Ηρακλείου, Νικολέτα Σφακιανάκη, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις των κατοίκων, του αγροτικού κόσμου και των επαγγελματιών σε Μοίρες και Τυμπάκι, με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσής τους. Αφουγκράστηκε τις ιδέες τους για την ανάπτυξη του παραγωγικού ιστού τόσο των Μοιρών και του Τυμπακίου όσο και της Μεσαράς ευρύτερα και τόνισε πως από όποια θέση και αν βρίσκεται μετά τις εθνικές εκλογές, θα στηρίξει με όλη της τη θέληση και τις δυνάμεις την περιοχή ώστε το όνειρο των κατοίκων της να την δουν να μεγαλουργεί, να γίνει πραγματικότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News