Ανδρέας Στρατάκης: «Κατάφορη η αδικία σε βάρος των αγροτών του Νομού Ηρακλείου»

Εθνικές Εκλογές
Ανδρέας Στρατάκης: «Κατάφορη η αδικία σε βάρος των αγροτών του Νομού Ηρακλείου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στη μη καταβολή αποζημιώσεων

Με αφορμή την είδηση για τη μη καταβολή αποζημιώσεων μέσω de minimis στους αμπελουργούς και τους ελαιοπαραγωγούς του Νομού Ηρακλείου ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Στρατάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση της μη καταβολής αποζημιώσεων στους αμπελουργούς και τους ελαιοπαραγωγούς του Νομού Ηρακλείου, προκαλεί δικαίως σε όλους οργή και αγανάκτηση.

Είναι μια απόφαση καταδικαστέα, με τους αγρότες μας να αδικούνται για μια ακόμη φορά, αφού βλέπουν πως δεν αποτελούν μέρος της πληρωμής μέσω de minimis, αν και η καταστροφή που υπέστησαν από τις καιρικές συνθήκες τον Ιούλιο του 2018 ήταν τεράστια.

Μια καταστροφή στις καλλιέργειες του Ηρακλείου που ήταν τεράστιες και αδιαμφισβήτητες, σύμφωνα και με τις καταγραφές του ΕΛΓΑ.

Καλώ τους αγρότες να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία νέα αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση και εμένα Βουλευτή τους, ώστε να επιλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και να μην υπάρχουν πλέον αγρότες δύο ταχυτήτων. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι από τις 7 Ιούλη και μετά, με τη Νέα Δημοκρατία στα ηνία της χώρας, το μέτρο αυτό θα ισχύσει για και τους αγρότες του Νομού Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News