Ενθουσιώδης υποδοχή Νίκου Τζώρτζογλου στον Κρουσώνα

Εθνικές Εκλογές
Ενθουσιώδης υποδοχή Νίκου Τζώρτζογλου στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Με το πιο θερμό τρόπο υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κρουσώνας τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Τζώρτζογλου. Φίλοι από τα παλιά, από την αθλητισμό καθώς και συγγενείς αλλά και πολλοί Κρουσανιώτες αγκάλιασαν με αγάπη τον υποψήφιο, του έσφιξαν το χέρι και του δήλωσαν την στήριξη τους στον αγώνα του.

Άλλωστε ο Νίκος Τζώρτζογλου στον Κρουσώνα είναι γνωστός και αγαπητός και ο ίδιος αλλά και οι άνθρωποι που τον συνόδευαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για άλλη μια φορά τη ζεστή φιλοξενία στο ορεινό κεφαλοχώρι του Μαλεβιζίου.

Οι πολίτες κουβέντιασαν μαζί του όσα τους απασχολούν ενώ πολλοί του μίλησαν για το καμάρι του χωριού, την ομάδα του ΠΑΟΚ! Μάλιστα παλαίμαχοι της ομάδας, παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές του Κρουσώνα εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό τους. Επίσης συναντήθηκε με καλούς φίλους του και γνωστούς καλλιτέχνες του Κρουσώνα, τους Μανόλη Λουμπάκη (Ασπρομανώλη) και Δημήτρη Βερεράκη, τους οποίους ενώνει η αγάπη για την κρητική μουσική και παράδοση.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου δήλωσε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους, σε ένα τόπο όμορφο και ξεχωριστό με ανθρώπους προκομμένους και δημιουργικούς. Ένιωσα σα να βρίσκομαι σπίτι μου με τόση αγάπη και ζεστασιά εδώ στον Κρουσώνα. Συζητήσαμε όσα τους απασχολούν και δεσμεύτηκα ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους με όποιον τρόπο μπορώ. Όσον αφορά στα ζητήματα της περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής τους, από τη Νέα Δημοκρατία προβλέπονται στο πρόγραμμα της μέτρα και πολιτικές για την στήριξη των περιοχών αυτών».

Μετά τον Κρουσώνα ο Νίκος Τζώρτζογλου επισκέφτηκε τα χωριά Σάρχος, Κορφές, Κεραμούτσι και Καβροχώρι συνομιλώντας με τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News