1η Ιουλίου: Πλ. Ελευθερίας ο Τσίπρας, πλ. Κορνάρου ο Βαρουφάκης - Ηράκλειο & η Φώφη

Ηράκλειο
1η Ιουλίου: Πλ. Ελευθερίας ο Τσίπρας, πλ. Κορνάρου ο Βαρουφάκης - Ηράκλειο & η Φώφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνωστισμός πολιτικών αρχηγών στο Ηράκλειο τη Δευτέρα

Τρεις πολιτικούς αρχηγούς ετοιμάζεται να υποδεχτεί προσεχώς η Κρήτη και μάλιστα και οι τρεις θα συμπέσουν να μιλήσουν μαζί το βράδυ της Δευτέρας στον νομό Ηρακλείου! Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας 1/7 θα μιλήσει σε κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, ενώ την ίδια ακριβώς ώρα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιεί τη δική του κεντρική ομιλία λίγα μέτρα πιο πέρα, στην πλατεία Κορνάρου!

Λίγο νωρίτερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συγκεκριμένα στις 7:30 το απόγευμα, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στο Αρκαλοχώρι. Η κ. Γεννηματά θα φτάσει στις 2 αύριο το μεσημέρι στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου και θα επισκεφτεί διαδοχικά τους 4 δήμους του νομού Λασιθίου, όπου θα έχει επαφές και συζητήσεις με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Το πρωί της Δευτέρας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα περιοδεύσει στην πόλη των Χανίων, όπου θα συναντηθεί με φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

Αμέσως μετά, η Φώφη Γεννηματά θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Την Κυριακή θα βρεθεί στα Χανιά ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ανοικτή ομιλία στις 8:30 το βράδυ πίσω από το “Γυαλί Τζαμισί”.

Τη Δευτέρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί στο Ηράκλειο, όπου και μιλήσει σε κεντρική ανοιχτή εκδήλωση, στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Κορνάρου.

Μεθαύριο Δευτέρα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Ελευθερίας. Ενόψει μάλιστα της δευτεριάτικης ομιλίας Τσίπρα στην πλατεία Ελευθερίας, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου θα παραχωρήσει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής (Μάχης Κρήτης 3).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News