Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κρουσώνα

Εθνικές Εκλογές
Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα σε πολίτες για τη συγκέντρωση

Η ΟΜ Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία, καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στον Κρουσώνα (πλατεία αγίου Χαραλάμπου). Θα μιλήσουν υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

"Σε έναν τόπο με μεγάλο ιστορικό φορτίο, με ιδιαίτερο πολιτισμό, με δραστήρια νεολαία, με φιλοπρόοδους και εργατικούς κατοίκους, που αναζητά το ρόλο του στη νέα εποχή, θα κάνουμε απολογισμό και θα μιλήσουμε για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό, για το λαό! Αυτό το νέο κοινωνικό συμβόλαιο χαρακτηρίζεται από την πολιτική βούληση για ένα αποτελεσματικό, δημοκρατικό κράτος, με τον πολίτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο. Ένα κράτος ψηφιοποιημένο, αρωγό στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας. Όχι ένα κράτος τροφοδότη του πελατειακού συστήματος!

Το συμβόλαιο αυτό έχει στο επίκεντρο την παραγωγική διαδικασία με κέντρο βάρους τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, το συνεταιρίζεσθαι, την παραγωγή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών, την προώθηση υποστηρικτικών στην παραγωγή υποδομών, τη χρήση καθαρών μορφών ενέργειας, την περαιτέρω ενίσχυση των ομάδων παραγωγών, τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Περιλαμβάνει ένα σχέδιο δράσης για τις νέες και τους νέους, που αξιοποιεί τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους και τους ανταμοίβει δίκαια, ενώ διασφαλίζει την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή μέσω της στήριξης της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από το «βάραθρο» που την έριξαν οι αυτοαποκαλούμενοι σωτήρες, αυτοί που θεωρούν την εξουσία προνόμιο που τους ανήκει, αυτοί που «απειλούν» ότι θα μας ξανασώσουν, τώρα που τα ταμεία του κράτους είναι γεμάτα, για να συνεχίσουν τις «δουλειές» τους από το υστέρημα και τον ιδρώτα του λαού.

Καλούμε τους πολίτες να ενώσουμε δυνάμεις να εκκινήσουμε μαζί μια νέα πορεία για την κοινωνία, τώρα που η χώρα σήκωσε κεφάλι! Διαθέτουμε μνήμη, έχουμε κοινωνική συνείδηση και κρίνεται το μέλλον! Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News