Εθνικές Εκλογές 2019

Η Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη για την ασφάλεια του πολίτη

Η ασφάλεια του πολίτη στο επίκεντρο της συνάντησης της Θεανώς Βρέντζου - Σκορδαλάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Τα ζητήματα της ασφάλειας του πολίτη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου - Σκορδαλάκη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Νίκο Σπυριδάκη και τον Διοικητή Ασφάλειας Ηρακλείου κ. Γεώργιο Βαρδάκη Αστυνόμος Ά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν διεξοδικά θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση αλλά πρωτίστως με την πρόληψη της παραβατικότητας.

Η κ. Βρέντζου επεσήμανε ότι η ασφάλεια και η προστασία του πολίτη είναι πρώτη προτεραιότητα της Ν.Δ.

Παράλληλα η κα. Βρέντζου είχε συνάντηση με τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της ΄Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου τα οποία  της έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα ζητήματα που αφορούν τις ελλείψεις σε προσωπικό και οχήματα της αστυνομίας καθώς και στις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζονται ακόμα και σε αλεξίσφαιρα γιλέκα. Τα μέλη των παραπάνω Ενώσεων έθεσαν επίσης στην κ. Βρέντζου και ζητήματα που αφορούν το μισθολογικό τους καθεστώς.

Η κ. Βρέντζου ανέφερε από την πλευρά της, ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει προαναγγείλει την αγορά νέων αλεξίσφαιρων γιλέκων για το σύνολο της αστυνομίας εντός εξαμήνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη ΝΔ, την αγορά 1.000 περιπολικών εντός ενός έτους και την πρόσληψη 1.500 νέων αστυνομικών για την στελέχωση της ομάδας Δέλτα που σκοπεύει να επανασυστήσει και την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σχόλια