Εθνικές Εκλογές 2019

Τα μηνύματα στον Νίκο Τζώρτζογλου, για την προεκλογική ομιλία

Ομιλία την Κυριακή και επίσκεψη στη Μεσαρά το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη Ν.Δ., Νίκος Τζώρτζολγου, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί τη Μεσαρά και  συνομίλησε με πολλούς παραγωγούς της περιοχής!

Πολλά είναι τα μηνύματα που φθάνουν από όλο τον νομό για την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Τζώρτζογλου.

Φίλοι από το χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ibis, στο Ηράκλειο.

Τον υποψήφιο θα προλογίσουν οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Στράτος Τζώρτζογλου, Βαγγέλης Καρκανάκης, Γιώργος Στειακάκης και Γιώργος Στεφανουδάκης.

Προσκεκλημένος είναι ο γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Νομού Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

 

«Θα κάνουμε ξανά τη Μεσαρά το περιβόλι της Ευρώπης»

Στη Μεσαρά, εκεί που χτυπά η καρδιά της αγροτικής Κρήτης, βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου και συνάντησε πολλούς παραγωγούς της περιοχής, εμπόρους αλλά και πολίτες που βρισκόταν εκεί για τα ψώνια τους. Η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς έχει στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της περιοχής εξαιτίας της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό.

Ο κ. Τζώρτζογλου συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν και αφορούν στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση του καλλιεργητικού κόστους, τη μείωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων και εν τέλει τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος.

Μετά την περιοδεία του σε λαϊκή αλλά και καφενεία της περιοχής ο κ. Τζώρτζογλου δήλωσε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια περιοχή που κατάφερε να παράγει προϊόντα εξαιρετικά τα οποία κατέκτησαν για πολλά χρόνια τις αγορές της Ευρώπης. Ωστόσο δε στηρίχθηκαν επαρκώς από την απερχόμενη Κυβέρνηση με αποτέλεσμα σήμερα να μην απολαμβάνουν όσα θα τους άξιζαν. Η Νέα Δημοκρατία με ξεκάθαρο πρόγραμμα και συγκεκριμένα μέτρα θα είναι εδώ και μετά τις εκλογές για να στηρίξει τους ανθρώπους του μόχθου για να πρωτοπορήσουν άλλη μια φορά και να καταφέρουν να κάνουν ξανά τη Μεσαρά το περιβόλι της Ευρώπης».

Σχόλια