Προεκλογική συγκέντρωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στο πάρκο Μικράς Ασίας

Εθνικές Εκλογές
Προεκλογική συγκέντρωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στο πάρκο Μικράς Ασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα, συζήτηση με τους πολίτες και κέρασμα.

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στο πάρκο Μικράς Ασίας, στην Λεωφόρο Κνωσού, που έστειλε μήνυμα νίκης και ελπίδας, συνέχισαν την επικοινωνία τους με τους πολίτες οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Το παλιό πολιτικό κατεστημένο απειλεί να ισοπεδώσει όσα πετύχαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο λαός όμως έχει μνήμη και κρίση και δεν θα εμπιστευτεί τις τύχες της χώρας σε εκείνους που την οδήγησαν στην χρεοκοπία» τόνισαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι βουλευτές.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο, βρέθηκαν οι Μανώλης Αλιφιεράκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χρυσάνθη Καμπουράκη, Χάρης Μαμουλάκης, Κατερίνα Δουλγεράκη, Σωκράτης Βαρδάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Σπύρος Δανέλλης και Ελένη Αυγουστάκη.

Στις τοποθετήσεις τους, οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο, δίνοντας έμφαση στην οικονομία, την παιδεία, την στήριξη των ευπαθών ομάδων, στα μεγάλα έργα που «ξεμπλόκαραν» μετά από δεκαετίες στην Κρήτη, όπως ο δρόμος της Μεσαράς, αλλά και στην πολύ σημαντική επένδυση για τις έρευνες υδρογονανθράκων, δυτικά - νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Υπενθύμισαν τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ, που μείωσε μισθούς και συντάξεις, εκτόξευσε τα ποσοστά της ανεργίας και της φτώχειας και τώρα επιδιώκει να επιστρέψει στην εξουσία με νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, περικοπές και ακροδεξιά ατζέντα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα, συζήτηση με τους πολίτες και κέρασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News