ΚΚΕ: Που περιοδεύει το Σαββατοκύριακο η ΚΟ Ηρακλείου;

Εθνικές Εκλογές
ΚΚΕ: Που περιοδεύει το Σαββατοκύριακο η ΚΟ Ηρακλείου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, οι επισκέψεις γίνονται «πυρετωδώς»

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξής επισκέψεις:

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην Μάντρα Δήμου Ηρακλείου, στις 7πμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Δημοτικές Υπηρεσίες Πεζών και Αρχανών, στις 09:00, με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Τυμπάκι, στις 09:00, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Βούτες, Ασίτες, Άγιος Μύρωνας, στις 7μμ, με επικεφαλής την Μαρία Αναστασάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Πόμπια και Πηγαιδάκια, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Παζάρι Αρκαλοχωρίου, στις 09πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Πατεράκη Νίκο, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα Super Market στο Γάζι, στις 11:00πμ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Σγουροκεφάλι, και συγκέντρωση στην πλατεία Επισκοπής, στις 8μμ, με ομιλήτρια την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα Χωριά Χουδέτσι, Άι Βασίλης, Μεταξοχώρι, 10πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Καρκαβάτσο και Μαρία Κοκοσάλη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στον Προφήτη Ηλία, στις 18:00, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Μεσαμπελιές, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News