Εθνικές Εκλογές 2019

ΚΚΕ: Που περιοδεύει το Σαββατοκύριακο η ΚΟ Ηρακλείου;

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, οι επισκέψεις γίνονται «πυρετωδώς»

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξής επισκέψεις:

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην Μάντρα Δήμου Ηρακλείου, στις 7πμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Δημοτικές Υπηρεσίες Πεζών και Αρχανών, στις 09:00, με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Τυμπάκι, στις 09:00, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Βούτες, Ασίτες, Άγιος Μύρωνας, στις 7μμ, με επικεφαλής την Μαρία Αναστασάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Πόμπια και Πηγαιδάκια, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Παζάρι Αρκαλοχωρίου, στις 09πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Πατεράκη Νίκο, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα Super Market στο Γάζι, στις 11:00πμ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Σγουροκεφάλι, και συγκέντρωση στην πλατεία Επισκοπής, στις 8μμ, με ομιλήτρια την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα Χωριά Χουδέτσι, Άι Βασίλης, Μεταξοχώρι, 10πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Καρκαβάτσο και Μαρία Κοκοσάλη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στον Προφήτη Ηλία, στις 18:00, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Μεσαμπελιές, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Σχόλια