Εθνικές Εκλογές 2019

Αναγνώριση του Μάξιμου Σενετάκη από την πανεπιστημιακή κοινότητα

Εκλογικός «πυρετός» και στο Ηράκλειο λίγο πριν τις εθνικές εκλογές

Την έμπρακτη στήριξη του Μάξιμου Σενετάκη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μνημόνευσε και εξήρε ο Κοσμήτορας της σχολής κ. Γιώργος Κοντάκης.

Κατά την επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου, στο Πανεπιστήμιο, ο κ. Κοντάκης επεσήμανε κάτι που ελάχιστο κόσμος γνωρίζει. Την «θετική συμβολή» δηλαδή του Μάξιμου Σενετάκη «στη διατήρηση των διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, κατά την περίοδο της διαθεσιμότητας».

Και ο κ. Κοντάκης συνέχισε: «Η πανεπιστημιακή κοινότητα εκτιμά τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία του Πανεπιστημίου και συμβάλλουν πραγματικά στην επίλυση προβλημάτων. Προσωπικά εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου, όταν χρειάζεται, σε όλους όσοι πραγματικά βοηθούν την σχολή μας, ανεξάρτητα πολιτικού χώρου.».

Ο κ. Σενετάκης ευχαρίστησε τον κ. Κοντάκη για τα θερμά του λόγια του και το γεγονός ότι αναγνώρισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την συμβολή του στην καλύτερη λειτουργία της Σχολής.

Ο κ. Κοντάκης από την πλευρά του τού ζήτησε «να βοηθήσετε ώστε να παγιωθεί το ένα προς ένα στις προσλήψεις στην ανώτατη Παιδεία. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη ιδίως των περιφερειακών Πανεπιστημίων. Πόσο μάλλον όταν αφορά στην Δημόσια Υγεία, τα Δημόσια Νοσοκομεία.».

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας τους και ο κ. Κοντάκης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον αγώνα του κ. Σενετάκη για την επανεκλογή του.

Σχόλια