Ελένη Βατσινά: Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο

Εθνικές Εκλογές
Ελένη Βατσινά: Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Μεσαρά η υποψήφια βουλευτής ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο

"Να δώσουμε "χώρο" στον Αγροτουρισμό για να επιτύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν" - τόνισε η υποψήφια βουλευτής Ν.Ηρακλείου, με το "Κίνημα Αλλαγής", από την περιοχή της Μεσαράς

Ένα άκρως εποικοδομητικό απόγευμα με πολλές επαφές και συζητήσεις είχε την Πέμπτη η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, η οποία περιόδευσε στη Μεσαρά όπου συνάντησε το νέο δήμαρχο Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας, επιχειρηματίες της περιοχής και πολίτες.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Μ.Κοκολάκη τέθηκε το θέμα της ευθύνης και της ενεργής συμμετοχής στα κοινά για το μέλλον του τόπου, με έμφαση στην ανάγκη να εμπλέκονται νέοι στο δημόσιο βίο.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, μάλιστα, δήλωσε υποστηρικτής των νέων ανθρώπων στη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή σελίδας και εξόδου από το τέλμα που τα τελευταία χρόνια βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Η Ελένη Βατσινά επισκέφθηκε το ρακοκάζανο του Δημήτρη και της Αγγελικής Ζαργιανάκη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του αγροτουρισμού, στο πλαίσιο και του μεγάλου στόχου για Τουρισμό στην Κρήτη, καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. "Ήδη στην Κρήτη έχουν γίνει σημαντικά βήματα κι αξιοσημείωτες επενδύσεις, προκειμένου οι επισκέπτες να βιώσουν τις εμπειρίες που το νησί απόχλερα προσφέρει. Είναι ζήτημα Στρατηγικής, πλέον, το να δώσουμε "χώρο" και κίνητρο στους επιχειρηματίες του κλάδου, για να αναδείξουν αυτά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, διευρύνοντας την γκάμα του τουριστικού μας προϊόντος" - σχολίασε η κ. Βατσινά.

Κατά την περιοδεία της, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε και με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο πρόεδρος Μανώλης Καλαϊτζάκης ανέλυσε τις δράσεις και τους στόχους του Συλλόγου καθώς και τη στήριξη που έχει ανάγκη για να συνεχίσει να πορεύεται, υπηρετώντας τον Πολιτισμό, στην ευρύτερη περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News