Εθνικές Εκλογές 2019

Στη Μεσαρά η Ελένη Βατσινά

«Να θωρακίσουμε την αξιοπρέπειά μας»

Στη Μεσαρά περιόδευσε, σήμερα, η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά. Στο παζάρι στο Ασήμι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, πωλητές αλλά και καταναλωτές, εστιάζοντας στη βαρύτητα που η ίδια και το Κίνημα Αλλαγής δίνει στον πρωτογενή τομέα, ως πυλώνα της Οικονομίας της χώρας.

Όπως ανέφερε η κ.Βατσινά, οι Κρητικοί παραγωγοί πρέπει να στηριχθούν με μέτρα που θα θεσμοθετηθούν για την ανακούφιση των ανθρώπων που με τον ιδρώτα τους παράγουν πλούτο για τη χώρα, χωρίς ως σήμερα να απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους.

Στάθηκε όμως και στην ανάγκη στήριξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, που δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους, καταβάλλοντας πλέον περισσότερες δυνάμεις λαμβάνοντας κουτσουρεμένες αμοιβές. "Η αξιοπρέπεια των καθημερινών ανθρώπων είναι το πρόταγμα για το Κίνημα Αλλαγής που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον κυματοθραύστη για την θωράκιση των Ελλήνων. Επιθυμώ, με τη στήριξη των πολιτών, στις 7 Ιουλίου, να αποτελέσω τη φωνή κάθε πολίτη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" - δήλωσε η Ελένη Βατσινά.

 

Σχόλια