Ο Μάξιμος Σενετάκης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Εθνικές Εκλογές
Ο Μάξιμος Σενετάκης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συνεχίζει την περιοδεία και τις επισκέψεις του ενόψει της 7ης Ιουλίου

Την καθοριστική παρέμβαση του Μάξιμου Σενετάκη, υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ, για την ενίσχυση της υπηρεσίας και την απόκτηση οχήματος όταν ήταν εν ενεργεία βουλευτής Ηρακλείου, θυμήθηκαν στελέχη της πυροσβεστικής, κατά την επίσκεψη του στο κτίριο της υπηρεσίας στο Ηράκλειο.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου συνομίλησε με στελέχη της υπηρεσίας και με τον διοικητή, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Λαγουδάκη, για ζητήματα της υπηρεσίας και την ανάγκη να υπάρχει πρόβλεψη και ετοιμότητα του μηχανισμού έναντι των φυσικών καταστροφών αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να προλαμβάνεται το όποιο γεγονός σχεδόν άμεσα, πριν πάρει διαστάσεις και γίνει ανεξέλεγκτο.

Επιπλέον ο Διοικητής, Αρχιπύραρχος κ. Λαγουδάκης, τού ανέφερε την προσπάθεια και το αίσθημα ευθύνης που έχουν στην πυροσβεστική υπηρεσία, για να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο και να είναι σε ετοιμότητα και καλή φυσική κατάσταση. Την ανάγκη, μελλοντικά, για δημιουργία νέου σύγχρονου κτιρίου ώστε να αρχίσει σταδιακά να γίνεται σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και την απαιτούμενη ισορροπία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ υπηρεσιακών αναγκών και αναγκών του προσωπικού ώστε να γίνεται σωστή κατανομή των δυνάμεων.

Ο κ. Μάξιμος Σενετάκης αφού είδε τις υποδομές της υπηρεσίας και το σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης κινδύνων, που έχει χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της ΕΕ, δήλωσε στα στελέχη ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τα σώματα ασφαλείας και την προσπάθεια της πυροσβεστικής και ότι προσδοκά καλύτερα ακόμα αποτελέσματα με την κοινή τους προσπάθεια.

Τέλος έκανε εντύπωση η δήλωση του Μάξιμου Σενετάκη ότι ένας πραγματικά αδιάβλητος μηχανισμός κατανομής δυνάμεων και προσωπικού είναι το ζητούμενο, που θα τηρείται ο κανονισμός, με ισορροπία, χωρίς να υπάρχουν παρεμβάσεις και αδικίες αλλά και τη βούληση του να αναπτυχθεί σε υψηλότερο ακόμα επίπεδο, τεχνολογικά, το δίκτυο πρόβλεψης της υπηρεσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News