Εθνικές Εκλογές 2019

Στο πλευρό των κατοίκων της υπαίθρου ο Ανδρέας Στρατάκης

Στις επαφές του, επεσήμανε πως το πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι το μοναδικό, που με σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες, θα ανακουφίσει την κοινωνία

Στο πλευρό των κατοίκων των χωριών του Νομού Ηρακλείου στέκεται ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης, ο οποίος γίνεται αποδέκτης του προβληματισμού και της αγωνίας τους για το μέλλον του πρωτογενή τομέα.

Με δεδομένη τόσο την πορεία του κ. Στρατάκη στο συνεταιριστικό Κίνημα, αλλά και τη θέση του ως πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιριστικών Οργανώσεων Νομού Ηρακλείου, οι κάτοικοι της ενδοχώρας, αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του υποψήφιου Βουλευτή, τον άνθρωπο που γνωρίζει απόλυτα τα προβλήματα της Υπαίθρου και που μπορεί μέσα από τη δική του παρουσία να οδηγήσει σε λύσεις και ουσιαστικά μέτρα στήριξης του Νομού Ηρακλείου.

Ο ίδιος στις επαφές του, επισημαίνει πως το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι το μοναδικό, που με σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες, μπορεί να εφαρμοστεί και να φέρει θετικά αποτελέσματα, ανακουφίζοντας πραγματικά την τοπική κοινωνία, η οποία ως σήμερα βιώνει μια κατάσταση απελπιστική, που την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

«Οι υψηλοί φόροι, η έλλειψη χρηματοδότησης, το υπερβολικό κόστος παραγωγής και η έλλειψη πρόσβασης στις αγορές, είναι μερικά μόνο από τα εμπόδια που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Ζητούμενο και μέρος του ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Στρατάκης στη διάρκεια των επαφών που είχε σε Βενεράτο, Δαφνές και Αυγενική.

 

 

 

Σχόλια