Σε ΒΙΠΕΗ, Φορτέτσα, Γάζι και Κνωσό ο Νίκος Τζώρτζογλου

Εθνικές Εκλογές
Σε ΒΙΠΕΗ, Φορτέτσα, Γάζι και Κνωσό ο Νίκος Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την πρωινή επίσκεψη του στη λαϊκή αγορά και τα χωριά του Πύργου το μεσημέρι επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη

Ιδιαίτερα επικοδομητική ήταν η χθεσινή μέρα για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Τζώρτζογλου ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να επικοινωνήσει με ανθρώπους από τον επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο αλλά και απλούς πολίτες.

Μετά την πρωινή επίσκεψη του στη λαϊκή αγορά και τα χωριά του Πύργου το μεσημέρι επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ομίλου Καράτζη στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Αντώνης Καράτζης, ο γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Αρχοντάκης καθώς και τα διευθυντικά στελέχη Βιομηχανίας και ΚΕΝ κύριοι Κατσαράκης και Μιχαλάκης.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο κ. Τζώρτζογλου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και την πορεία του Ομίλου, ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου και να συνομιλήσει με το προσωπικό. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε: «Φυσικά γνώριζα, όπως όλοι, τον όμιλο Καράτζη και την λαμπρή πορεία που διαγράφει στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα. Είχα όμως την ευκαιρία να δω από κοντά ένα τμήμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου, που στεγάζεται στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου και να συναντήσω από κοντά τους ανθρώπους που με πολύ κόπο καθημερινά πασχίζουν σε αντίξοες συνθήκες για να κρατήσουν την Κρήτη ψηλά στον τομέα της υγιούς επιχειρηματικότητας. Και πρόκειται πραγματικά για μια αξιοθαύμαστη ομάδα από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο εργαζόμενο του Ομίλου».

Χθες το απόγευμα ο Νίκος Τζώρτζογλου το απόγευμα περιόδευσε στη συνοικία της Φορτέτσας. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθούν με απλούς πολίτες σε καταστήματα και τα καφενεία της πλατείας της Φορτέτσας.

Η ζεστή υποδοχή και έκφραση των ευχών όχι μόνο για τον αγώνα που δίνει η Νέα Δημοκρατία και οι υποψήφιοι της για να αποκτήσει η χώρα μια σοβαρή Κυβέρνηση έδωσαν δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα ως την τελική θετική έκβαση.

Με τις ομάδες το Μαλεβιζίου

Ξεχωριστή υπήρξε η επόμενη επίσκεψη του Νίκου Τζώρτζογλου στην περιοχή του Γαζίου όπου οι πολίτες του εξέφρασαν τις αγωνίες τους και του έδωσαν τις ευχές τους, αλλά είχε και την ευκαιρία να παίξει ... στο δικό του γήπεδο. Ο υποψήφιος βουλευτής στο Γάζι συναντήθηκε με στελέχη των ομάδων του Μαλεβιζίου παίρνοντας δύναμη από ένα χώρο που γνωρίζει καλά, το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος που αγωνιζόμενος στο στίβο της πολιτικής συναντά ανθρώπους με τους οποίους για δεκαετίες ολόκληρες μοιράστηκαν αγώνες, αγωνίες και όνειρα για το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο Νίκος Τζώρτζογλου ήταν εκλεκτός προσκεκλημένος.

Η συνάντηση έγινε στο καφενείο του πρώην τερματοφύλακα Σάκη Παγωμένου και συμμετείχαν στελέχη από όλες τις ομάδες του Δήμου Μαλεβιζίου. Συγκεκριμένα το Νίκο Τζώρτζογλου περίμεναν οι διοικήσεις του Αλμυρού με παλιά και νέα στελέχη, των νέων του Αλμυρού, του ΠΑΟ Κρουσώνα, της Τυλίσου , της Δαμάστας, του Μαραθώνα, του Αγίου Δημητρίου, του Άλογου  Μαλεβιζίου καθώς και φίλοι και υποστηρικτές του Νίκου Τζώρτζογλου.

Τραπέζι και συγκίνηση

Με τον πιο συγκινητικό τρόπο έκλεισε η χθεσινή βραδιά του Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος βρέθηκε στον Αη Γιάννη Κνωσού όπου εκτός από τους πολίτες που τον πλησίασαν συνάντησε και παλιούς καλούς φίλους. Οι φίλοι όχι μόνον όχι μόνον τον υποδέχθηκαν και του του έκαναν το τραπέζι σε ταβερνάκι της περιοχής αλλά του προσέφεραν και δώρο ένα αγαλματίδιο με τη Νίκη της Σαμοθράκης, που από σήμερα είναι ένα από τα γούρια του υποψηφίου και κοσμεί το γραφείο του.

Στη συνάντηση στην Κνωσό παρευρέθηκε και ο Νίκος Συριγωνάκης εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης και συνεργάτης του Νίκου Τζώρτζογλου σε θέματα αθλητισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News