Σε Αρχάνες Αστερούσια και Καστέλλι ο Βασίλης Σμπώκος

Εθνικές Εκλογές
Σε Αρχάνες Αστερούσια και Καστέλλι ο Βασίλης Σμπώκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη το πρωί συνέχισε τις επισκέψεις του στο παζάρι στο Καστέλλι και στο Δημαρχείο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου

Τις διοικητικές υπηρεσίες της Δημοτικής ενότητας Αστερουσίων στον Πύργο, αλλά και τα χωριά Χάρακας, Ροτάσι, Μεσοχωριό, Καλύβια, Νεοχώρι, Λιγόρτυνο, Πλακιώτισσα, Τεφέλι, Αρμανώγεια, Δαμάνια, Αρκάδι, Μεταξοχώρι του Δημου Αρχανών Αστερουσίων καθώς και τις Αμουργέλες και το Πανόραμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Σμπώκος την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του στο κέντρο υγείας στο Χάρακα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό του κέντρου για όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα του κοινωνικού κράτους και κυρίως στον τομέα της υγείας. «Μετά από χρόνια έχουμε προσλήψεις στον τομέα της υγείας. Το σύστημα γίνεται ξανά ποιοτικό αλλά κυρίως προσβάσιμο σε όλους. Είχαμε ανθρώπους που επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν ως άνεργοι τις ασφαλιστικές εισφορές τους δεν είχαν πρόσβαση στα νοσοκομεία. Για την αριστερά που πιστεύει στο κοινωνικό κράτος αυτό ήταν απαράδεκτο. Δεν μπορεί να υπάρχουν αποκλεισμένοι άνθρωποι. Αυτές τις ανισότητες αποκαταστήσαμε και δεν πρέπει να γυρίσουμε στο παλιό καθεστώς που γεννά ανισότητες».

Την Τετάρτη το πρωί συνέχισε τις επισκέψεις του στο παζάρι στο Καστέλλι και στο Δημαρχείο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όπου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργη Καλογεράκη.

«Δήμαρχε μοιραζόμαστε το ίδιο μεράκι για την αυτοδιοίκηση και ξέρεις κι εσύ καλά πόσα έχει κάνει η κυβέρνηση για τους Δήμους. Εξάλλου αυτός είναι κι ένας από τους κύριους λόγους που κατεβαίνω στην κεντρική πολιτική σκηνή με το ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε κατά τη συνομιλία του με το Δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Ανωγείων και νυν υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Σμπώκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News