Ανδρέας Στρατάκης: «Γιατί αξίζω την ψήφο σου»

Εθνικές Εκλογές
Ανδρέας Στρατάκης: «Γιατί αξίζω την ψήφο σου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία «ανάσα» πριν από τις πρόωρες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Η κάθοδος μου στο στίβο της Πολιτικής ήρθε μετά από την τιμητική πρόσκληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει πλάνο και όραμα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Έναν σχεδιασμό, που πρέπει να εφαρμοστεί, προκειμένου ο Πρωτογενής Τομέας να αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει, ως ένας εκ των δύο βασικών πυλώνων της Οικονομίας.

Γράφει ο κ. Ανδρέας Στρατάκης

Επιθυμία και μεγάλος μου στόχος είναι να συμβάλλω μέσα από την εμπειρία και τη Γνώση μου στην αγροτική Οικονομία του τόπου μου και όχι μόνο, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος απέναντι στα μεγάλα ζητήματα του Νομού και στα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Η πορεία μου μέσα στον αγροτικό χώρο είναι μακρά και η παρουσία μου είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Καταφέραμε να πετύχουμε πολλά, με αγώνες και προσπάθεια, με κορυφαία εξέλιξη τη σταθεροποίηση της Ένωσης Ηρακλείου, η οποία έχει μπει σε μια πορεία ομαλή. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα!

Τα προβλήματα του αγρότη και του κτηνοτρόφου δεν μπορούν να λυθούν αν δεν χαραχτεί μια μακρόπνοη Πολιτική, με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων και την ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων του Πρωτογενούς Τομέα.

Αυτό που επιθυμώ είναι οι ανοιχτές οι πόρτες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για όλους. Για διαφάνεια και καθαρές διαδικασίες.

Την ίδια ώρα ο Τουρισμός στην Ύπαιθρο και η ανάδειξη της Παράδοσης, της Γαστρονομίας και του Πολιτισμού, είναι ο μεγάλος στόχος, που προωθεί την Οικοτεχνία και την επιτόπια μεταποίηση προϊόντων.

Μέσα από ένα οργανωμένο σχεδιασμό, ζητάω νέες ευκαιρίες απασχόλησης στον αγροτικό χώρο και όχι μόνο, κάνοντας την Κρήτη πιο ελκυστικό τόπο ιδιαίτερα για τους νέους που αναζητούν διέξοδο, σε περίοδο κρίσης.

Ζητούμενα για εμένα είναι:

-Η Ισόρροπη Ανάπτυξη με σχέδιο, συνεργασία και σύμπραξη δυνάμεων. Μια τουριστική Ανάπτυξη της Κρήτης που να είναι εναρμονισμένη με τα χαρακτηριστικά - γεωγραφικά, περιβαλλοντικά, κοινωνικά - κάθε περιοχής. Με αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κρήτης.

-Η άμεση και συνολική απορρόφηση των παραγόμενων ποσοτήτων, μέσα από τις λεγόμενες «έμμεσες εξαγωγές». Μέσα δηλαδή από την άμεση τροφοδότηση των ξενοδοχείων με ντόπια προϊόντα για την κατανάλωση τους από τα εκατομμύρια των επισκεπτών του νησιού.

-Η Ανάπτυξη της Οικοτεχνίας της Κρήτης που κατέχει υψηλή ποιότητα και νέα διατροφικά πρότυπα και διακρίνεται για αυτά. Ένας σχεδιασμός που μπορεί να συνδυαστεί με τον Τουρισμό, την τοπική Οικονομία, αλλά και τις τοπικές αγορές.

Η επιδίωξη μέσα από αυτό το σχεδιασμό είναι να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς να διατηρήσουν την τεχνογνωσία και τη δυναμική τους, αλλά και να ενισχυθούν οι αγροτουριστικές δραστηριότητες και οι συνέργειες μεταξύ παραγωγών και επιχειρήσεων.

Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να προέρχομαι από τον Πρωτογενή Τομέα, από την Ύπαιθρο της Κρήτης και να υπηρετώ το συνεταιριστικό Κίνημα, όμως μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες όλων των πολιτών. Γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Ζητάω την ψήφο σου:

-Για την αγροτική Οικονομία και την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών

-Για τη βελτίωση της Παραγωγής και ουσιαστικές Υποδομές.

- Για τη διασύνδεση Πρωτογενούς και τουριστικού Τομέα.

-Για μια ισόρροπη Ανάπτυξη στην ενδοχώρα

-Για όλα τα άλυτα ζητήματα του Νομού Ηρακλείου.

-Για να έχει ο πολίτης τη δική του φωνή στο Κοινοβούλιο.

Αξίζω την ψήφο σου!

Ανδρέας Στρατάκης, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Νομού Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News