Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Νικολέτας Σφακιανάκη

Εθνικές Εκλογές
Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Νικολέτας Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Νικολέτας Σφακιανάκη

Η υποψήφια βουλευτής εγκαινίασε απόψε (19:30) το πολιτικό της γραφείο, στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου (Αβέρωφ 1 - 1ος όροφος).

Παλιά και νέα στελέχη, φίλοι και πρώην συνάδελφοι έσπευσαν το απόγευμα στο πολιτικό γραφείο της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία, Νικολέτας Σφακιανάκη, για να δώσουν το «παρών» στα εγκαίνια και να της ευχηθούν καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

«Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και καθένας από εμάς δίνει τον δικό του αγώνα για να καταφέρει αυτή η χώρα επιτέλους να χαμογελάσει», ανέφερε η ίδια στην έναρξη της ομιλίας της, καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τον κόσμο που την τίμησε με την παρουσία του.

Από καρδιάς ευχαρίστησε βέβαια και τον γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου και τον πρόεδρο Βαγγέλη Καρκανάκη, για την παρουσία τους. «Ευχαριστώ και τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, που σήμερα στέκεστε στο πλευρό μου», τόνισε συγκινημένη.

Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας δεν είναι εύκολος, όμως είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσουμε με απόλυτη συνέπεια σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα».

Η κ. Σφακιανάκη τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ότι: «Δεσμεύσεις που αποτυπώνονται στο πρόγραμμα τη ΝΔ και πολύ περισσότερο μέσα από το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος, με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη που θα οδηγήσει σε νέες θέσεις εργασίας και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους. Σοβαρή οικονομική πολιτική και κοινωνικά αλληλέγγυα».

Κατέληξε αναφέροντας: «Προσωπικά έχω δεσμευτεί, πάνω από όλους στον ίδιο μου τον εαυτό αλλά και σε όλους εσάς, ότι θα εργαστώ σκληρά για το Ηράκλειο, για την Κρήτη, για τον τόπο μας. Σας ευχαριστώ πολύ για μια ακόμα φορά. Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε την μάχη για τις ιδέες, για τις αξίες και το σχέδιο μας, που απευθύνονται σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα».

Μ. Κεφαλογιάννης: «Αποδέχτηκε την πρόσκληση με αίσθημα ευθύνης»

«Με αίσθημα προσωπικής ευθύνης αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχει σε αυτήν τη μάχη από ένα νέο μετερίζι. Ως υποψήφια βουλευτής του κόμματός μας στο Ηράκλειο, η Νικολέτα Σφακιανάκη», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια της είμαστε δίπλα της. Νικολέτα, σου εύχομαι από καρδιάς καλό αγώνα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».

Πιο αναλυτικά ο κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων ανέφερε τα εξής:

«Φίλες και φίλοι,

Την άλλη Κυριακή, η χώρα μας θα αλλάξει σελίδα. Με τη βοήθεια όλων σας, με τον αγώνα όλων μας, η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση της χώρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός.

Την άλλη Κυριακή, η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης θα αποτελέσει επιτέλους ένα θλιβερό παρελθόν.

Την άλλη Κυριακή θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για τη χώρα. Μία πιο φωτεινή μέρα για τον τόπο μας.

Η Νικολέτα είναι μία νέα αλλά καταξιωμένη δημοσιογράφος. Με γνώση και εμπειρία. Μία έντονη αλλά σοβαρή παρουσία. Με χαρακτήρα. Που δεν φοβάται να εκτίθεται στον κόσμο. Γιατί έχει άμεση επαφή μαζί του. Αληθινή σχέση εμπιστοσύνης.

Γι΄ αυτό –είμαι βέβαιος- ότι με αίσθημα προσωπικής ευθύνης αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχει σε αυτήν τη μάχη από ένα νέο μετερίζι. Ως υποψήφια βουλευτής του κόμματός μας στο Ηράκλειο.

Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια της είμαστε δίπλα της.

Νικολέτα, σου εύχομαι από καρδιάς καλό αγώνα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News